torsdag 8 oktober 2015

Att bemöta dumvänstern.


Okunnig vänsterloser på FB: -"Åkesson tjatar om Sverigevänner hela tiden. Det är märkligt och ganska läskigt. Om man inte är Sverigevän, vad är man då? Sverigefiende? En landsförrädare? Enligt den åkessonska retoriken är Sverigevän ju liktydigt med SD-iot. Om man inte är SD-iot är man då alltså, enligt hans logik, en landsförrädare?

Man undrar vad SD-ioterna tycker är ett lämpligt straff för landsförräderi..."

Nån hade delat detta inlägg med mig på FB. Hmmmmm. När vänstern låtsas som om de inte förstår....

Låt mig förklara. "Sverigevänner"är det uttryck som står till buds efter att hela röda ligan tagit ifrån alla svenskar sin rätt att vara svenskar. Efter att samma hatvänster etablerat sanningen att ingen/ inget är "svenskt", och att om det finns nåt sådant, så är det töntigt och saknar annan kultur än "små grodorna". Därav uttrycket Sverigevänner-för alla oss som ser ett stort värde i det demokratiska och jämställda modelland som växte fram på 50-,60-,70-,80 talet. 

Och ja, de som idag inte känner sig som Sverigevänner, de är förmodligen Sverigeovänner. Nåt straff finns givetvis inte, ingen förföljelse och vandalisering-det är Sverigeovännerna som står för det.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar