söndag 6 september 2015

Vad mer ljuger statsmedierna om? Och varför?

Finns det en svensk folkstorm som vill öka invandringen och var det verkligen 15 000 på medborgarplatsen?

21 kommentarer:

  1. Nästan så att man skulle vilja förstora bilden och räkna dem manuellt..
    Men några "15 000" lär det bli mer än svårt att uppnå..1500, kanske, i bästa fall...

    SvaraRadera
  2. Det dög i alla fall lnte, eftersom dom måste ljuga oss upp i nian.

    SvaraRadera
  3. Grattis. Du håller stilen. En bild tagen ca 1 timma innan mötet började. Föreslår att du går in på SVTPlay och tittar på Aktuellt och/eller Rapport som visar hur det såg ut när mötet var igång.

    SvaraRadera
  4. SVT sa 4000 på mötet...och SVT ljuger som vanligt...så kanske 2000 max...!!
    Stefan H

    SvaraRadera
    Svar
    1. SVT betyder normalt Sveriges TeleVision och rapporterade man både igår och på Gomorron Sverige idag att polisen uppskattar antalet deltagare till 15000. Vad ditt SVT betyder förstår jag inte; SD Virtuella Tittare kanske?

      Radera
    2. Om du Googlar SVT får du svar....rekommenderar att du går in på twitter "Maria Skiddi" hon har lagt upp en bild på starten av Vasaloppet, 14.716 personer jämfört med en bild på gårdagens 15.000 personer...!!
      Stefan H

      Radera
    3. Som sagt; bilden från Medborgarplatsen är tagen innan alla kommit på plats. Föreslår att du åker till Berga by söndag 6 mars 2016 och beger dig starten 1 timma före start så kan du hur det ser ut klockan 07 innan start klockan 08

      Radera
  5. Hur många det än handlar om- de var där istället för att aktivt hjälpa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. När åker du och dina kamrater ner till norra Afrika eller Turkiet/Ungern för att aktivt hjälpa?

      Radera
    2. Vilken vansinnigt dum fråga. Jag är inte skenhelig. Min inställning är att alla krigsskadade människor måste få all hjälp de behöver. Och det tror jag inte dom får för att jag går i masshysteri på Medborgarplatsen.

      Radera
    3. Det handlar inte om att ställa upp och visa sin solidaritet med de drabbade utan att göra som Åkesson säger; De behöver hjälp på plats. Jag kan inte tänka mig att han skall föregå som ett gott exempel men resten av medlemmarna i SD kan ju åka.

      Radera
    4. Åkesson har redan varit där, den ende av våra politiker. Och varför skulle SDare åka dit, när det finns fantastiska resurser i världen med för ändamålet fantastiska utbildningar, redo att dra om det bara funnits pengar..

      Radera
    5. Var Åkesson där och gjorde en insats på ett flyktingläger och därmed gjorde en humanitär insats? Visst finns det resurser genom olika hjälporganisationer men de behöver mer resurser så det är ju ett gyllene tillfälle för SDare att åke dit. Ni vill ju stoppa invandringen till Sverige genom att fler kan vara kvar på flyktiganläggningarna men de behöver hjälp där. Ett gyllene tillfälle för er visa att ni ställer upp.

      Radera
    6. Vad gör du anonyma godhetsapostel, öppnat din dörr och utspisat och logerat? Klappa dig på bröstet och säger "titta
      vilken god människa jag är".
      Alla kvinnor som blivit våldtagna 6500 per år och fått sina liv förstörda. Var hade du anonyma människa dina sympatier då? Hur skulle du reagera som förälder till ett våldtaget barn, son eller dotter.
      Nu ska Karolinska öppna en avdelning för våldtagna pojkar. Fy fasiken för sviniga Sverige.

      Radera
  6. Undertecknad var själv där.Det var mycket folk,många kommunister men några "15 000" pers kan det INTE varit!
    SVT ljuger som vanligt.
    Svea stolt SD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis vad jag trodde!!

      Radera
    2. Det var polisens uppskattning. Polisen har vana att göra sådana uppskattningar.

      Radera
    3. Ge dig, det är ingen som går på ditt nonsens här.

      Radera
  7. Thoralf Alfsson, jag vill minnas att han är ingenjör och har ett förflutet som konsult i Ångpanneföreningen, har på ett briljant sätt visat det fysiskt omöjliga att 15 000 människor var på plats: http://thoralf.bloggplatsen.se/2015/09/07/11174730-medieplogen/

    SvaraRadera
    Svar
    1. På vilket sätt har han visat att det är omöjligt? Genom att lägga in rutor på en bild utan att ange hur många kvadratmeter varje ruta motsvarar. Kan du ordna det?

      Radera