lördag 5 september 2015

Svensk masspsykos i Europas flykting-gate.

Syrienflykting: ”Merkel är gud” Hon kan försörja alla på ett bröd och en fisk.

Ungern kan inte sända flyktingarna vidare pga Dublinförordningen. Första säkra land är det som gäller. Svensk media undanhåller systematiskt detta när de hetsar mot Ungern och andra forna öststater. Ungern gör vad de kan, missa inte liveleak-filmen där de till synes välmående flyktingarna slänger mat och vatten som de får av ungerska myndigheter. Krigsflyktingarna verkar inte intresserad av säkerhet och fred, dom vill ta del av den urholkande välfärden framförallt i Sverige och Tyskland.

Ungern följer bara de regler som EU satt upp för medlemsländerna, men som länder som Tyskland och Sverige populistiskt skiter i. Ungern kollar ID för att dokumentera alla i EU's databas över migranter, och för att skilja de som verkligen är flyktingar ifrån ekonomiska migranter.  Detta agerande är helt nödvändigt för att kunna hantera den eskalerande situationen, samt för att stoppa alla de flyktingsmugglare som tjänar massor med vapenpengar. 

Att svensk statsmedia utropar detta som flyktingfientligt hat och omänsklighet är en del av dagens svenska propaganda, men låt er inte hjärntvättas av svensk media,  läs utländska tidningar!

6 kommentarer:

  1. Varför använder man sig inte av irisavläsning istället för fingeravtryck?

    Kan inte manipuleras och dessutom ske på visst avstånd.

    SvaraRadera
  2. Det är för bra. Viljan finns inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle kunna vara ett instrument för Försäkringskassan att avslöja eventuella dubbla identiteter som rör sig runt i systemet.

      Men det kanske är kränkande.

      Radera
  3. När ska det gå upp för för det halvlobotomerade svenska folket att dessa "flyktingar" ska försörjas av oss, med skattemedel och inte bara just nu utan minst TIO ÅR framåt?
    Sen kommer de anhöriga som ska ha pensioner..
    "Tänkande" är inte nån stark sida hos 87%-arna...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stulet från J Westerholm:
      "◾Tiden för 50 procent av de nyanlända i arbetsför ålder att komma ”i sysselsättning” är åtta år.
      ◾Tiden för 65 procent av de nyanlända i arbetsför ålder att komma ”i sysselsättning” är femton år.
      ◾Definitionen ”i sysselsättning” innebär att en person arbetar minst en timme per vecka med eller utan lönebidrag alternativt hjälper släkting i dennes företag."

      Radera
    2. Jag hoppas och tro att sanningen verkligen håller på att gå upp för svenska folket med tanke på SD:s stigande siffror i alla mätningar.

      Radera