söndag 2 augusti 2015

Varning på stan. Reinfeldtarens kulturmarxistiske epigon Rasmus Törnblom tänker högt igen.


 MUFs svagbegåvade broiler Rasmus Törnblom är den mest bisarra, pretentiöst korrekta och förljugna svammlare vi har i Sverige:

- ”Vad betyder det att vara för öppenhet?

I takt med att Sverigedemokraterna lyckats sätta integrationsdebatten högst på agendan, är öppenheten en fråga som borgerligheten diskuterat hårt de senaste veckorna." skriver Muf:s förbundsordförande Rasmus Törnblom i SvD. 

Törnblom driver tesen om öppenhet, som om han är den ende på jorden som förstår innebörden. 

Men.

 Det är inte Törnbloms hatobjekt SD som "lyckats sätta integrationsdebatten högst på agendan". Det är svenska skattebetalare och väljare.


4 kommentarer:

  1. "Vad betyder det att vara för öppenhet"....att se den fullständigt vansinniga mega invandringen och våga se både kostnaden och det sociala haveriet som det medför...motsatsen är att ljuga.
    Stefan H

    SvaraRadera
  2. Öppenhet har vi alltid haft med passet i handen. Efter EU inträdet blev gränserna pass och gränslösa. Vem som helst kan göra anspråk på välfärden i EU och det är vad som sker. Sverige är snart lika fattigt som de nyas ursprungsländer.

    SvaraRadera
  3. Jag är förvånad över moderaternas taktik att återfå regeringsmakten (vilken de redan kunde ha om de gjorde upp med SD). AKB var och fjäskade för RFSL under Pride genom att utlova ytterligare "reformer" som går stick i stäv med folkviljan och moralen. Det verkar som om de inte vill ha den och då undrar man vad de vet som inte vi vet.

    SvaraRadera
  4. Pinsamt att läsa Törnbloms alster..
    Det som förr hette det "upptåg och hyss" och det likställs idag med våldtäkt och skottlossning på öppen gata..
    Grattis Rasmus, ibland behöver man inte gissa om skribenten är en smula korkad eller bara starkt verklighetsfrämmande

    SvaraRadera