söndag 30 augusti 2015

Morgan Johansson vann. Nytt pers i politiskt nonsenssvammel.



Den största humanitära krisen i vår historia, 60 miljoner människor är på flykt. Den löser Morgan Johansson S, med att tvinga alla kommuner i Sverige att ta emot lika många flyktingar. 

Och så varnade den skumme migrationsministern inte oväntat för "rasistiska populistpartier". Som om det finns några.


Han borde ha gjort en Romson. Skaffat en dramatiskt annorlunda frissa som avledningsmanöver.

2 kommentarer:

  1. Sossarna tar sig vatten över huvudet.Tror sig kunna regera världen.När muren föll och Sovjetstaten försvann kom sanningen om sosseriet i rampljuset.Vi hade det inte så särskilt bra som sossarna skrutit med och ville påskina för det indoktrinerade svenska folket.
    Nu är de i farten igen.Hjälp hela världen att komma hit med flyktingsmugglarnas hjälp.I stället för att snabbt vara på plats och hjälpa till för den flyende skaran dödsrädda människorna.
    Nej vi hjälper de som har råd att betala ofantliga summor till flyktingsmugglare som sedan kan leva krösusliv med sossarnas goda minne.
    Sverige kan göra mycket stora insatser PÅ PLATS inte bakom en skyddsmur för flyktingsmugglare!
    Så fel det kan bli!

    SvaraRadera
  2. Ponera att Europa hade kunnat ta emot dessa 60 miljoner människor.
    Det hade ju gått åt helsicke med det mesta i samhället, om det ens hade varit något som kunde kallas samhälle kvar.
    Men säg att vi hade gjort så, för diskussionens skull.
    Nästa år hade det stått 120 miljoner människor som det var lika synd om och som med samma desperation ville hit.
    Nästa år 240 miljoner osv.
    Det tar ju aldrig slut om inte problemen löses där de ska lösas.
    Vi har egentligen inte med saken att göra, förutom då, efter förmåga, ge rent humanitär hjälp. Den ska väl ändå vara frivillig, ges med glädje och framförallt vara till nytta för de nödlidande!
    Som det är nu brister det väl på alla punkter som finns.
    Att som nu ge den dyraste och minst effektiva hjälp som tänkas kan åt ett fåtal och till och med ta pengar från flyktingar som inte har skuggan av en chans att kunna komma hit. De får inte ens mat för dagen eller kanske inte ens tak över huvudet där de samlas ihop i det så kallade närområdet. I stället ger våra "godhetsapostlar" allt åt sveriges ineffektiva lyxhjälp åt de som kommer hit, oftast med en verkligen diskutabel flyktingstatus. Det är en humanitär katastrof och skandal som administreras av vår nuvarande regering. Ivrigt påhejade av detta etablissemang och aningslösa människor i allmänhet, som egentligen bara borde hålla tyst och skämmas både ögon och öron av sej. Tyvärr tror jag inte att de varken inser vad de applåderar, eller ens har förmågan att skämmas.

    Skogis.

    SvaraRadera