torsdag 27 augusti 2015

Löfvén: -Ni kanske inte märker nåt, men


vi sitter inte alls bara tysta om flyktingsituationen, massinvandringen, tiggerierna, kåkstäderna, handgranaterna, IKEAmorden, den ökande radikaliseringen och den grova kriminaliteten som följer med.

Regeringen arbetar på bred front med lösningarna.

– Det är klart att vi ser det och förstår att folk ställer sig frågan, hur fungerar det egentligen? Men vi agerar. 
– Jag tog senast upp det med Angela Merkel i februari i Berlin, och vi har drivit det vidare. Jag är inte helt nöjd med resultatet, men det är ett trendbrott som har skett.

– Vi ska se till att det blir ordning och reda på flyktingmottagandet. Det handlar bland annat om att bygga fler egna anläggningsboenden. 

Hittade några passande ordspråk: 

"Du kan lura alla människor ibland, du kan till och med lura vissa människor hela tiden, men du kan inte lura alla människor hela tiden."

"Akta dig för folk som inte talar och för hundar som inte skäller."

"Hans bidrag till diskussionen var givande. Han teg."

"Den kloke, som vill göra något dumt, ställer till mindre skada än den dumme, som vill göra något klokt."

"De tysta är inte alltid de kloka. Stängda kistor kan vara tomma."

"De mest tystlåtna brukar vara de som tänker högst om sig själva."

"Den som vet lite, har inte mycket att säga." 

Och ett alldeles eget: Det finns fyra typer av sjupartispolitiker: De dumma, de dumma, de dumma och de dumma.

abladet

3 kommentarer:

  1. Men i en sak hade han rätt...I dag besannades att även de döda,ger sig i väg norrut med slutmål i Absurdistan !Läs följande länk från dagens BILD:
    http://www.bild.de/news/ausland/fluechtling/50-fluechtlinge-tot-in-lkw-42348642.bild.html
    För dem bland läsarna,som inte riktigt förstår texten så handlar det om minst 20 lik (kan vara uppåt 50) som hittades i denna smugglarbil.
    Troligen har transportören kört så länge Dieseln räckte och sedan parkerat fordonet på en parkplats.Där lär bilen ha stått i nästan en vecka innan den upptäcktes,p.g.a. av illaluktande vätska !

    SvaraRadera
  2. Det är väl självklart att man vill hjälpa flyktingar och utsatta människor!!Sverige kan inte hjälpa alla!!Fler länder måste hjälpa till!!
    Det är heller inte konstigt att Tyskland och Sverige är det största hjälparländerna.Dessa länder har dåligt samvete för vad som hände i de båda världkrigen!!Tyskland å Sverige hand i hand nazzeländer!!
    Nu är det så att det dåliga samvetet knackar på och då måste godhetsänglarna träda fram.Nu släpper vi in våldtäktsmän,mördare och allehanda slödder,vi vill framstå som goda människor.Vansinnet har inga gränser.Vi får betala för äldre generationers synder med vansinnesgodhet.För att inte tala om vad näst nästa generation får pröjsa.

    SvaraRadera