fredag 3 juli 2015

Utsugaren Linda Snecker, ger roffaren ett fultryne.

Länkat från Toklandet: 

Extremt tydlig falskhet och skitbeteende visar Linda Snecker, vänsterpartiet, upp när hon ”pausar” sin föräldraledighet under sommaren när riksdagen har sommarlov för att sen återuppta föräldraledigheten igen direkt när sommarlovet är slut

9 kommentarer:

  1. Fixar å trixar,klipper å klistrar, vem av oss andra kan hålla på med dessa skojarfasoner.Kommunisterna visar sitt rätta jag stup i kvarten, lille Svensson står bara å gapar.Kommunisten bor på Östermalm å går i privatskola.Festar å går på Nobelkalaset,jo ja tackar allra ödmjukast.
    Nix trix..

    SvaraRadera
  2. Det finns ett regelverk och det strider inte mot det.
    Ändra regelverket om det behövs men överdriv inte
    här och nu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Regelverk? För förtroendevalda finns en hederskod. Det är vi som betalar när riksdagskvinnan "arbetar" när hon är fri så dom fågeln!

      Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Hur är det behåller en riksdagsledamot årskorten på SAS och SJ under barnledighet? Man kan annars misstänka att lilla fru Sniken ska resa till lantstället som förmodligen finns på Österlen och har lite knalt i kassan så här i början av månaden. Sedan är det fel partbeteckning, det ska vara V(PK).

    SvaraRadera
  5. Regelverket e skrivet så i 87áns anda att man ska kunna trixa å fixa osv,osv,osv.Ingen som helst respekt för skattebetalarna!
    Nix trix..

    SvaraRadera
  6. Kommunisterna är ute på gatorna och skriker å gapar om rättvisa.När de sedan själv kommer till köttgrytorna glufsar de i sig av välfärdskakan, utan hänsyn till sina medmänniskor.Då gäller inga rättviseregler.
    Svensson

    SvaraRadera
  7. Vpk:are är goda exempel..
    Samtliga v:are i mitt län som kickades ur riksdagen förra valet lever fortfarande på riksdagersättningen..

    SvaraRadera
  8. Ser man på...en hycklande kommunist som snyltar skattepengar för att systemet tillåter detta....och samvetet? existerar detta inte hos denna värdegrundsgoda världsmedborgare???? Tvi!

    SvaraRadera