fredag 3 juli 2015

aftonbladet gör cirkusvolter och flyger i trapetser när en kille med osvensk nationalitet är human och visar civilkurage.

När en kvinna med funktionsnedsättning blev rånad tvekade inte Ahmed en sekund. Nu hyllas han av polisen: "Han gjorde allt rätt"


Ahmed Al-Grety är dagens stora hjälte. När en kvinna med funktionsnedsättning rånades på öppen gata tog han genast upp jakten på tjuvarna samtidigt som han ringde till polisen.

Kommentarer på FB: 

"nn 1: Till alla SD-lallare där ute, smaka på denna bara.


arabisk nn2: en blatte måste riskera sitt liv innan denna anses vara snäll. 

nn3: Värsta jag hört. Först kommer de hit och tar våra jobb och skattepengar, och nu tar de till och med våra brottslingar. NÄR TAR DET SLUT?

nn4: Bra jobbat Ahmed vissar lite civilkurage mer än 80 procent av svenska samhället hade låtit tjuven springa och gått därifrån !!

arabisk nn5: Till Alla SD LOVERS.När vi säger smaka på detta SD. Så börjar ni försvara de med vad har denna nyhet med de att göra?Och när vi muslimer säger att ISIS har inget med islam att göra så skiter ni i det vi säger och endast tror på vad ni VILL tro på.

nn6: Hade det varit någon etnisk kille som hjälp till hade en motanmälan i form av misshandel och tydliga upplysningar om att inte ta lagen i egna händer. Hundratals exempel på det.. nu var de en nysvensk som agerade och chocken att denne ville göra en välmening är så stor att denne hyllas.

nn7:Ahmed: Polisyrket nästa! 🏼🏼🏿🏿

nn8: Vad är det för jävla svin som rånar en funktionshindrad..!?? Bra Ahmed!! Borde få medalj!!

nn9: En invandrare som försvarar en person med funktionsnedsättning.
En stor eloge till dig! Du har bevisat att inte alla med invandrarbakgrund är kriminella. Utan ni är lika schyssta och hjälpsamma som dom flesta andra som bor i Sverige.Like 

nn10:  fattas bara annat, värre om han inte gjort nåt. Stora rubriker för ett naturligt agerande

nn11: Ja, jag förhindrade en våldtäkt en gång . Inte fan kom jag i media ! Och jag röstar SD självklart ! Men slask media skriver vad dem tycker är lämpligast ...

nn12: Fantastisk insats, Ahmed! Men att visa detta som exempel på att invandring bör fortskrida, IDIOTI! Fyfan vilka idioter det finns som jämför civilkurage med invandring. invandring är en Ekonomifråga + kulturkrock! Inte att Alla Invandrare äär onda och inte får komma in pga det...

nn13: Iaf, gällande Storyn... Hur kan han hålla två kvinnor OCH ringa på polis?

nn14: vart är alla Sverigedemokrater nu då ? ^^ eller det va kanske en invandrar kvinna som blev rånad så ni bryr er väl inte ^^ ?

nn15: Ni som skriver rasistiska komentarer öppna era ögon , personer som Ahmed finns gott om här i sverige." 


Ja, ni hör själv, Sveriges röstberättigade har uttalat sig.


5 kommentarer:

  1. Vart tog rånaren vägen?Blev han infångad?Finns rånaren på bild?
    Jasså

    SvaraRadera
  2. "Ähhhh... det är ju bara en individ, man kan inte dra alla över en kam..."
    Hur känns det att få tillbaka sina egna argument??

    SvaraRadera
  3. Skulle vara ytterst intressant att få reda på ursprunget på rånaren. Jag skulle tro att sannolikheten är väldigt nära 1 att MGM är av utländsk härkomst fast inte full lika långvägad som Ahmed.

    Kan förövrigt förmedla ett tips på artikel som jag hittade hos Petterssons: http://www.dagenssamhalle.se/debatt/oroande-att-m-koept-vaensterns-sverigeberaettelse-17064

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja alla vänstervridna pk-tomtar gör vågen och lallar runt i en enda stor hög av eufori...se hääär.....se hur bra ALLA invandrare ääär...alla problem i samhället är härmed glömda och förlåtna, halleluja... ALltså....de är en massiv kampanj där ute för er som missat det, massiv.
      Vi SKA banne mig vara positiva, vi SKA banne mig BARA ta upp det som är positivt ( finns en liknande artikel om en kille som delas i eufori på fb och andra ställen fortfarande och den är från 2013)....Men heeeeej....vi ska förvandlas till ännu mer godtrogna och förlåtande och överslätande svenskar och banne mig ska vi vara det in i absurdum. Halleluja. :-/
      Elle

      Radera
  4. Tror inte ett dugg på storyn!Fejkad.

    SvaraRadera