fredag 31 juli 2015

Resurskrävande kravmaskin.


Arfan Qadeer Bhatti utanför den amerikanske ambassaden i Norge under en demonstration 2012.
Arfan Bhatti greps natten mellan torsdag och fredag iår, och är på nytt anklagad för misshandel. Senast han dömdes för våldsamheter var i mars, då han befanns skyldig för misshandel mot sin son och dotter i samband med läsning ur Koranen. Ursprungligen gällde misstanken också misshandel av hustrun, vilken senare lades ner.

Islamisten Bhatti  förklarade för polisen att han lägger stor vikt vid att "undervisa" barnen i Koranen, och det han kallar för «disciplinering» när det gäller Koranläsning. Polisen menar att det handlar om ren misshandel av flera av barnen. 

 2012 reste Bhatti till Pakistan och på senhösten 2012 dök det upp videor och foton där Bhatti poserade med automatvapen i Pakistan. I början av januari 2013 försvann Bhatti spårlöst i gränsområdet mellan Pakistan och Afghanistan där han greps och fängslades.
29. augusti förra året släpptes han från fängelset i Pakistan och återvände såklart till sin fridsamma och alltid lika stinna mjölkkossa i Norge i januari i år. 


3 kommentarer:

  1. För säkerhets skull har norrmännen utrustat geniet med ett norskt pass. Är norrmän lika korkade som svenskar?

    SvaraRadera
  2. Vad ha hänt med vår egen Batal Bhatti politiker i Sandviken(sosse) som anklagades för ett försök till stämpling till dubbelmord ,med hjälp av släktingar,som använde knivar och som svårt skadade ett par där kvinnan var mycket illa ute!Detta lär visst aldrig ha blivit utrett
    Intressant om någon vet något om fortsättningen i denna hemska historia!
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera