tisdag 30 juni 2015

Jag vill inte, vill inte, vill inte att barn eller någon annan ska dö i Medelhavet.

"Låt inte fler barn dö på Medelhavet

Rädda Barnen: Om EU inte kan enas måste enskilda stater gå före."

Ja, vi vet ju alla vilket land som förväntas ta på sig ledartröjan, och som gärna sitter längst fram i klassen och viftar med båda händerna för att bli sedda och bekräftade. Och det är hu bara sanslöst och fullkomligt huvudlöst. Eftersom det är våra candy-men Reinfeldt och Löfvén som får välutbildade(?) och andra föräldrar att sätta sina egna, och framför allt sina små barns, liv som risk. För att nå guldrushen till evig försörjning i ett islamiserat paradis betalt av dom skitigas livs-skatter.  

Sluta locka med ett Klondike, som by the way snart är en ghost country, så stannar de intelligenta guldgrävarna hemma i sina länder för att bygga upp dem. Den enda metoden att rädda babysars liv, Rädda Barnen.

5 kommentarer:

  1. Rädda Barnen uppviglar alltså Till MORD!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ser inte bättre ut, om man ska använda sig av Romsons terminologi.

      Radera
  2. Finns bara ett sätt och enbart ett sätt att få stopp på detta och det har Australien och Tony Abbott visat; Stoppa alla fartyg med smugglade flyktingar på Medelhavet och återbörda dem. Den signalpolitiken kommer att sprida sig med dubbla ljushastigheten. Alternativet är att resten av världen med sämre levnadsstandard än oss kommer att komma till dess att vår levnadsstandard nått botten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltid undrat varför man tar de "räddade" till Europa?
      Kör tillbaka dem till Afrika och spräng båten deras ...

      Radera
  3. Det är bara att följa Australiens recept om man verkligen vill rädda människoliv!För övrigt vill jag "gratta" U-landslaget som gjorde en höjdare i natt.Det är så fotboll skall spelas.Alla i laget räknas och det är inte de långa bollarna på "Bengt " som vinner matchen.Det var fotboll när den är som bäst.Damlaget hade inte kunnat göra detta bättre.Heja Sverige!!!
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera