tisdag 5 maj 2015

Tell me about it, islamistkramande PK-Sverige!!

Redan SVT?!?: ”Sverige för flat mot hatpredikanter”


Den brittiska tankesmedjan Quillam arbetar med att försöka förhindra att unga människor radikaliseras:

 – Det här är människor som anser att alla som bor i en muslimsk stat och inte följer deras islam bör dödas. Varför bjuder inte Sverige större motstånd? Islamism är att likställa med nazism och fascism, och Sverige tillåter, mer än andra länder, att hatpredikanter får komma in i landet och sprida sitt budskap på föreläsningar. Det borde Sverige ta itu med. 

"Tillåter dem att komma in i landet och predika islamism"??? Vi BETALAR dem och försörjer dem livet ut för att göra det!!!

Först lockar Sverige extremislamisterna i överfulla båtar över Medelhavet, då vill Löfvén hämta hit dem i private jet, sen sitter Mona och väntar på att få bädda in dem i rosa daltfluff, tills de hånflinande spränger oss alla barn och oskyldiga i luften med de värsta skadegörande sprängtunnorna.


3 kommentarer:

  1. Sverige hade exakt samma attityd under andra världskriget!Vi stödde Hitler och sossarna satt vid makten!Sverige stöder IS och sossarna sitter vid makte!Kan det sägas tydligare?????????????????
    Gubben i lådn

    SvaraRadera
  2. Mona Sahlin o S.Löfven lika flata menlösa och okunniga med stora besserwisser käftar som bara gör mig illa berörd. Orkar inte lyssna på fjantarna, stänger av så fort dom visar sig.

    Reinfeldt lika korkad som ville att vi skulle öppna våra hjärtan och in kommer en drös av hatpredikanter och annat löskefolk .

    Vi ser ju hur illa skött landet Sverdistan är. Den största politiska frågan är invandringen och försvaret. Vi ligger mer än risigt till.

    SvaraRadera
  3. Kan inte Sverige göra en överenskommelse med grannlandet Norge och flytta islam extremisterna...inklusive Mona Sahlin, Stefan Löven, m.fl. till Svalbard...igår lossnade en stege när jag skulle in i mitt JAS plan, så jag sitter hemma ca en vecka med stuka fot och stukad stolthet.
    Stefan H

    SvaraRadera