onsdag 6 maj 2015

Heja, heja, heja Mönsterås!

En grupp invånare i Mönsterås har gått samman för att få bort EUtiggarna. De ställer sig på deras plats och samlar istället in pengar till äldrevården. Där det saknas allt.

Politikerna kan sätta sig på makten, men inte på människors känslor för rätt och fel. Kyrkoherde Alf Johansson där har dock, som vanligt i nya vänsterkyrkan, bestämt sig för vem som är längst ner på stegen - och det är inte rättslösa gamla, sjuka och svaga svenskar.
Regeringen som blint betalar 70 000 i månaden i hyra för en utlänning, måste högt och ljudligt få veta vad etik och moral är i svenska folkets ögon.

svt twitter

2 kommentarer:

  1. Det är precis vad som befarats,folket får själv ta hand om statsproblemen.Våra korkade politiker klarar inte av regeringsuppdraget.Politikerna är redan huvudlösa innan IS skurit av halsen på dem.Varning,varning!Sätt ner foten!
    Anarki nästa

    SvaraRadera
  2. Fyfan vad glad jag blev när jag läste detta!
    Underbar initiativförmåga. Men samtidigt håller jag med ovanstående
    i att det är just typiskt att vi (de) själva får finna lösningar när
    de i bestämmandeposition är så jävla tafatta, att de knappt verkar veta
    när de ska pissa eller skita när det trycker på. Vaffan ska vi
    hela jävla tiden anpassa oss efter andra och godta all jävla skit för?!
    Det är ju vårt land, och det som gäller här, har ofta gällt sedan urminnes tider. Näe, mer stake här, tack, som den danska Drottningen uttryckte sig; kommer man hit ska man anpassa sig efter våra seder och bruk. Punkt.

    SvaraRadera