torsdag 28 maj 2015

När förtroendet för media och journalister är under skosulan på Löfvén,

då jublar metro högt och malligt över sin nya "kolumnist"!!  

Ja herreminje. Underbara Superhjälten?? Meriter: hbtq-person, körat, ställt upp i mellon, fejktwittrat, och bakat på TV. 

När en gammal kommunist och svenskhatare får gå från metro, på grund av stulna krönikor, så kliver en ny kommunist, svenskhatare och föredetting i musikbranschen in på metroscenen. Anställ två andra uppmärksamhetssökande åsiktstwittrare, Ernman och Nujen, på en gång, vetja.

Det kan inte vara lätt att vara ambitiös och yrkesskicklig journalist idag. När allt media vill ha är liktyckare och propagandamegafoner.

2 kommentarer:

  1. Jag får härmed pudla lite. Jag tog i ett svagt ögonblick några exemplar av Metro i vintras. Jag behövde något att tända spisen med.
    Det enda papperstidningar från MSM duger till. Nästa vinter väljer jag förr att frysa, än att jag gynnar nyss nämnda alster. Sedan jag hört Rickard Söderberg utgjuta sej i diverse medier har jag verkligen fått svårt för denna person.
    Lite OT. Är han möjligen släkt med Thomas Neuwirth, (Conchita Wurst)? Tycker mej se vissa likheter.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Haha, Wursten är betydligt mer anorektisk. Fast lika teatralisk. Ja, ska man frysa, Skogis, så ska det bannemej finnas ett gott skäl.Och bättre finns inte.

    SvaraRadera