onsdag 27 maj 2015

Från FB. Spot on!

Jag lyfter på hatten för detta inlägg: 

-"JAG BRUKAR INTE GÖRA POLITISKA INLÄGG I DEBATTEN...MEN: Jag tycker det är extremt ledsamt och enerverande att vi har en regering i Sverige som vare sig förstår, vill eller vågar säga sanningen utan hela tiden otvetydigt vänder kappan efter vinden och dagligen hasplar ur sig den ena kompletta idiotin efter den andra. Obegripliga och ogrundade dumheter i parti och minut, alltför att försöka rädda sitt mandat och kortsiktigt vinna poäng på väg ner i träsket! 

Fy faan vad jag är trött på den här inkompetensen, otydligheten, fegheten och slätstrukenheten. Jag blir så förbannad när jag tänker på att vi håller på att förstöra vårt fina land där alla människor skulle kunna ha det oslagbart bra. Vad i h...vete är det som händer...har alla i det politiska etablissemanget fullkomligt tappat greppet! För att inte tala om Löfvén i egen hög person som verkar så fladdrig i pallet att man undrar om han har någon medicinsk mental defekt. Ja, jag vet...jag är upprörd och aggressiv...men jag är förbannat orolig för Sverige."

4 kommentarer:

  1. Mja .... enligt min mening vänder inte regeringen kappan efter vinden, det är därför de sjunker. De var och är fortfarande så dåligt pålästa att det är anledningen till att vallöftena sviks på löpande band. Hade de följt vinden ('varit mera lika SD') så hade de stärkts. I övrigt håller jag med. Maken till inkompetens får man leta efter och alliansen är bara snäppet bättre.

    SvaraRadera
  2. ja, och allt det här är fullt genomförbart när majoriteten av landets innevånare är så sinnesslöa att de lutar sig bakåt och tror att allt bara ska lösa sig. En revolution är vad som behövs. Demonstrationer, riktiga, högljudda sådana! Kräv regeringens avgång! Kräv en omyndigförklaring av Stefan Löfvén och hans vice!

    SvaraRadera
  3. Carina-Fina, håller fullständigt med dig! Vi är många många som känner så. Vart håller vårt gamla fina Sverige på att ta vägen. Och vad är det med den där Löfven?? Hur kunde han väljas till vår statsminister? Hur kunde resten av sossepartiet välja honom till ledare? Hade dom inte hört honom prata, eller rättare sagt: babbla?
    Anna

    SvaraRadera