lördag 23 maj 2015

Jag tycker polisen


Inbäddad bildlänk

måste be om förlåtelse för att de existerar, helt emot invandrarnas explicita vilja.

Oroligheterna i Tensta orsakades till stor del av att kriminella personer är missnöjda med polisens aktiviteter i området den senaste veckan.

Missnöjda med polisens arbete?
- Ja självklart, man blir ju inte förvånad om det händer, eftersom polisen har beslagtagit 20 bilar som ungdomarna använder.

9 kommentarer:

  1. Absolut, sedan är det brankårens fel att det brinner och SMHI:s fel att det regnar.

    Jävla nötter! Finns bara en lösning och det är att repatriera de som inte anpassar eller sköter sig.

    SvaraRadera
  2. Det är ett blamegame som vi svenskar aldrig kan vinna. Eviga losers har vi tiggt om att få bli.

    SvaraRadera
  3. Varför flyttar du inte från Sverige eftersom allt är fel?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra fråga. Men i vilket annat land skulle någon människa få dra benen efter sig, elda, slåss och leva jävel på skattepengar?

      Radera
    2. För att man har sina rötter djupt rotade sen generationer tillbaka i Sverige. För att man har bott och arbetat här hela sitt liv. För att man har sina barn, sin släkt och sina vänner här. För att svenska är det språk man behärskar allra bäst. För att man minns hur Sverige var förr innan landet drabbades av en akut sjukdom och vi fick en regering som har en hemlig agenda och vill förstöra allt. Kanske för att vi ännu har ett hopp om att allt ska ordna sig. Din fråga tyder på att du inte har något av detta. Stackars dig.

      Radera
    3. Jasså du menar mig? Varför jag inte flyttar? Är så van vid smarta kommenterare här så jag utgick från att du skrev de, varför flyttar inte de, dom som bara odlar hat och kriminalitet.
      Varför jag skulle flytta är ju obegripligt, Sverige är mitt land som jag har arbetat för, och varit kärleksfullt och obrottsligt lojal mot i hela mitt liv. Att allt suger nu, p.gr.a såna som du, det vill jag förändra, därav kritiken i min blogg mot den sinnesjuka vänsterdårpippin.

      Radera
  4. "Varför flyttar du...........",typisk kommentar från en kommunist!Samhällsförstörarna ska ta över landet,allah ska va med,ner i skiten.
    Allt är inte fel i landet lagom å naivt,men mycket har gått snett.Tack vare kommunisternas styre i landet.87án är rödare än rött!!!Det går att ändra på.Upp till kamp mot rödgardisterna!!!
    Svensson

    SvaraRadera
  5. Varför läser du denna blogg om allt som skrivs äer fel, annonym? Detta är vårt land, vi som bor och har bott här i generationer stannar och bekämpar en utveckling som många tycker går käpprätt åt helsifyr. Fattar du?

    /HellBoy

    SvaraRadera
  6. Upploppen är ett tecken på att polisens insattser träffar rätt, d v s brottsligheten.
    M a o att polisen skall fortsätta på i9nslagen väg, så att brottsligheten får rätta sig efter lagarna även de.

    BRA AV POLISEN!

    SvaraRadera