onsdag 1 april 2015

MP/regeringen vill införa


kombinerad potta och vattenkanna istället för toaletter i alla svenska hem utanför Stockholm, första speciella målgrupp är EUs bidragsturister.

Regeringen har redan köpt in några hundratusental att placera ut under bräd- och pappvraken i våra förr så vackra blommande parker. 

-Det blir en tredubbel win-win, säger Romson, samtidigt som vi sparar på vattnet,  och skyddar barn från att trampa omkring i människolort, så kommer den naturliga och näringsrika(?) avföringen sen att  användas för att återställa växtligheten och blomsterprakten.




5 kommentarer:

  1. Är det första april eller äkta?
    Annars är ju miljöpartisterna tillräckligt tokiga för att
    komma med ett sådant förslag.

    SvaraRadera
  2. Idag är det första April året runt. Åtminstone om man ska se till de förslag som kommer "uppifrån". Vattenkannan ovan verkar för övrigt tillhöra de mer seriösa förslagen. Den är ju även diskret portabel i och med att kvinnor med god plats för en läskback under kjolen lätt kan bära med sej kannan där. För männen är det ju lite värre, men varför kan de inte låna kvinnornas kannor när det tränger på. Situationen kan väl eventuellt missförstås när kvinnorna lyfter på kjolen så att mannen kan komma till att uträtta vad de ska i kannans pip. Men det kan väl ursäktas för den goda sakens skull. Eller som ett uttryck för deras unika kultur.
    Nå... kanske har jag missförstått alltihop. Det var möjligen ett aprilskämt, men absolut något att bygga vidare på. En utmaning, som Lövfen skulle ha sagt.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som vanligt Skogis!
      You made my day! :)
      Lasse

      Radera
  3. https://www.youtube.com/watch?v=S4RtrsySdNU
    Detta är ju också en lösning.

    SvaraRadera
  4. Carina, den var bra! :)
    Låt oss skratta lite i allt elände!
    Lasse

    SvaraRadera