onsdag 1 april 2015

Igår - OBS - inte idag,


lämnade riksdagen tillbaka ännu en tavla.

Orsaken är att tavlan föreställer en kvinna med bar överkropp, och riksdagskvinnorna och - männen tycks ha  upphetsande "problem med tavlans nakenhet under möten". 

Målningen ”Juno", är målad på 1700-talet av den svenske, vite, antifeministiske macho-kåtbocken Georg Engelhard Schröder och har hängt i Riksdagshuset sedan 1983. - Men nu är den borta säger Susanne Eberstein S euforiskt. Som annars hade kunnat tänka sig att gå med på att hänga en ovanligt svart niqab över hela riksdagen.

5 kommentarer:

  1. Männen i riksdagen börjar bli mera och emra liksina muslimska vänner. Allt kåtar upp muslierma, till och med nakna arbar på bebisflickor

    SvaraRadera
  2. det skulle stå "nakna armar".

    SvaraRadera
  3. Varför inte sätta en spegel över alla riksdagens konstverk. Ramarna ser ju fina ut och sen kunde ledamöterna och andra stå och se med dräglande beundran och habegär på de nya motiven. Det skulle väl inte kunna få någon att känna sej kränkt.
    Fast jag tänkte nog lite för snabbt där. Det kunde ju komma en sverigedemokrat gående bakom och skymta fram i bilden.
    Attans... tillbaks till ritbordet.

    Skogis.

    SvaraRadera
  4. "Vi ska kämpa på stränderna, vi ska kämpa på åkrarna och på gatorna, vi ska kämpa på kullarna och på fjällen, vi ska kämpa på haven och i luften, vi ska aldrig ge upp, kvinnor ska bära burka i Sverige.
    Stefan H

    Förlåt Winston C !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aldrig har så många haft så få att tacka för så........ dårskap!!
      Må Winston förlåta dem i anden fattiga äro!
      Lasse

      Radera