fredag 24 april 2015

EUs hjärnor låtsas idag att de löst problemet med Kyrkogården.


EU har stormöte och tänker och tänker och tänker. Och JA!! De tror de har det, de tror de har det!! Lösningen på att ingen afrikan nånsin mer, aldrig mer, ska drunkna i våra hav. De storvulna EUnollorna har idag kommit på att tredubbla räddningshjälpen till Medelhavet!! Eller Kyrkogården, som CNN kallar det förr så underbara turisthavet för. 

Men dödens människosmugglare ger EU:s nya åtgärder långfingret mitt i Brysselnian: -”Det kommer inte att stoppa resorna och oss". 

Shit asså.

- 18 personer som arbetat för al-Qaida har gripits i Italien. Förutom terrorplaner har de smugglat människor och lik till Italien från Afghanistan och Pakistan. Denna verksamhet "ska också ha varit riktad mot några länder i norra Europa." 

Låt se nu här, norra Europa?? Var kan det vara???  Finns det nåt land här norrut som styrs av blådårar vars nästa vansinnesplan för Europa är att erbjuda Afrika EU-medlemsskap. Där dom har sån där livstidsförsörjning på stubben......där dom har en sån där Monas hjälplinje för ISmördare.....där folket kallas dumme Schweden och älskar att jobba dag och natt för andras vinning.... där polisen kallas dialognissar och grillar korv och fortkörare......  där man kan skjuta ihjäl varandra på öppen gata, och släppas fri "i väntan på utredning"...... där man får gratispengar till minareter och för att känna sig "kränkt".....där lite gruppöverraskningssex inte gör så mycket om inte kvinnan är muslim.....?  

Nä.

 Det kan bara inte finnas.


DN  SVT

5 kommentarer:

  1. Jo du kan vara på rätt spår.
    Italiens ministerpresident beskyller Sverige för tragedin."Om inte detta land,hade öppnat sig för allt och alla hade inte dessa olyckor behövt ske",var hans direkta uttalande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Menar du att han verkligen sa så? Och Löftet Löfven- vad sa han då? ??
      -allt är Freddes fel!

      Radera
    2. Du kan läsa mer kring uttalandet via denna länk:
      http://petterssonsblogg.se/2015/04/23/eu-ledare-drunkar-inte-om-de-aldrig-gar-ombord/

      Radera
  2. Så har det blivit i midfo-europa, den som våldtas, rånas, misshandlas, dödas får skylla sig själv. Men de stackars förövarna, för dem finns det öppna famnar, psykologer och samhällsstöd. Igår sa jag till Björn: - ibland tror jag på riktigt att jag är död. Och att jag syndat så in i helskotta att jag numera befinner mig på den varmaste platsen-helvetet.

    SvaraRadera
  3. Vi har en bunt stendöda o stendöva politiker som försöker kväva oss döds i detta eländiga land som Sverige har blivit. Snart flaggdags men vågar folk agera för att få den i topp.
    Carina du är mer levande än många andra som passerar i livet och inte bryr sig, blir ett kallt uppvaknande för dessa.

    SvaraRadera