torsdag 5 mars 2015

Vi måste prata om Lilla Nordkoreas nye rikspolischefen Dan Eliassons SD-hat.

I går presenterade rikspolischef Dan Eliasson utredningen om hatbrott vid en pressträff på regeringskansliet. - "I storstäderna kommer det att byggas upp särskilda enheter med uppgift att bekämpa både hatbrott och angrepp på politiker och journalister".
Dan Eliasson lägger en spya på snart 2 miljoner svenskar i landets enda opposition, och det är vi som tycker att det är precis tvärtom; att hatet kommer från politikerna och journalisterna.

Detta ska vi alltså förbjudas att tycka, vi ska tvingas hylla begränsningarna i yttrandefriheten för alla utom för den politiska regimen. Landets politiska system, med strypkoppel på lyd-medias skyddade verkstad, vill inte tillåta de mänskliga rättigheter som gör det möjligt för folket att i praktiken förändra landets ledarskap. 

En i regimens hat-svans, Anders Lindberg aftonbladet, skriver underdåniga hyllningar efter inrikesminister Ygemans pressträff: - "Hat och hot uppstår inte i ett tomrum. Anders Ygeman tog som exempel att närmare 40 procent av journalisterna upplever att de utövar viss självcensur och väljer bort ämnen. Alla ”vet” ju att om man skriver om invandring, romer och islam eller granskar SD blir man utsatt för väloljade högerextrema nätdrev." 

 "Alla vet...." tvärtom, att det är journalisterna som vinklar varenda sanning enligt "Publicitetsregler, punkt 10: ”Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande". 

I Sverige har man alltså gjort till god pressetik att undanhålla relevant information , och uppfunnit en egen pressetik som skiljer sig från omvärldens. Den är kraftigt politiserad och repressiv, all laglig politisk verksamhet kanaliseras genom statsmedierna som helt domineras av Sjupartiet. 

Anders Lindberg: -"Problemet är att en stor del av näthatet sprids från miljön kring SD. Stora hatbloggar, som Avpixlat, har en direkt koppling till partiets riksdagsgrupp. Journalister som granskar SD är ständiga måltavlor." Anders Lindberg ägnar sig åt lögn och kvalificerat skitsnack, i själva verket är det vanliga människor som granskar media och politikerna som är ständiga måltavlor.

Svensk journalistik innebär idag att medierna måste serva ledningen och inte undergräva deras initiativ. Det är i kontrast till det demokratiska idealet av en fri och kritiskt granskande press. 

Vi ska tvingas leva i censur, mellan makten och svenskar byggs en allt djupare och bredare vallgrav, där en av maktens viktigaste uppgifter är hålla de som vill klaga på maktmissbruket borta.

Kim Jong Un skickar tummen upp och tusen lajks till Dan Eliasson, Anders Ygeman och Anders Lindberg.

                                                      ET MOI - JE SUIS MARCUS BIRRO.

8 kommentarer:

  1. Moder Svea är döende och befinner sig i sista stadiet av lepra.

    SvaraRadera
  2. Man kan notera att den person som kräks vid åsynen av Jimmie Åkesson idag (simsalabim) är utnämnd till rikspolischef och är därmed ytterst ansvarig för livvaktsskyddet av SD:s ledning.

    Vilken tur Eliasson har, vilka möjligheter som kan erbjudas.

    SvaraRadera
  3. Kim Jong Un är full av häfänförd beundran.

    SvaraRadera
  4. Ja, troligen.
    Speciellt som l'infame Svea ju tycks klassas som en demokrati...

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  5. Ja, ovanstående artikel är det ju bara att skriva under på. Även om vi lever i samma land, lever vi inte i samma värld.

    Skogis.

    SvaraRadera
  6. Eliasson MÅSTE göra svinaktiga uttalanden!Annars är han eller vänsterpolitiker inte aktuella för några högre utnämningar i partierna
    eller politiken.De säljer sig billigt men blir dyra i drift för folket.
    Sig S

    SvaraRadera
  7. Sverige blev i ett slag mycket farligare för människor som jobbar för eller sympatiserar med SD. Danielsson är en av de farligaste personerna i landet på grund av sin stora regeringsunderstödda makt i kombination med hans klena förstånd

    SvaraRadera
  8. Bara den kommentaren skulle få maktpolisen att kräkas på hela dig, och att strypa alla kommentarsfält på nätet.

    SvaraRadera