fredag 6 mars 2015

Mångkultur: alla hatar alla.



Petterssons: - En muslimsk flicka i 12-års åldern visade upp en bild på Hitler med texten ”Ja, du har rätt…Jag kunde ha dödat alla judar, men lämnade några kvar så att de skulle kunna berätta varför jag dödade dem”.

Den här bilden sprids bland unga muslimer i förorten. Det berättar Nalin Pekgül, f.d. riksdagsledamot för Socialdemokraterna.
Hatet mot judar gror i förorterna och det har blivit värre. Samtidigt ger det svenska samhället stöd till muslimska organisationer. 

Islamisering i rasande fart. 

Jag antar att vinnarna i förtroendebarometern, SVT, i Aktuellt redan ikväll kommer att ta upp detta medfödda och enorma judehat, samt den olaga diskrimineringen mot politiska åsiktsmotståndare som sparkas från förtroendeuppdrag. Och ger dessa exakt lika mycket utrymme som Fatima Raza fick igår,  i granskningen av hatbrott.  Fatima Raza berättade att hon fått hatbrev, hundbajs i brevlåda och misshandlats på grund av sin religiösa tro.  Fast jag är övertygad om det beror mer på hennes klädsel, än hennes privata religion.

Raza berättar hur hon måste välja Netto, när hon handlar - för där är åtminstone somalierna, och att  hon säger till de som "tycker att hon luktar illa" att det är dom som luktar illa, och att i Katrineholm finns det en dum kvinnlig polis som inte fattar nånting och så finns det en snäll polisfarbror som lyssnar på henne.  

För inte vill väl förtroendefulla SVT framstå som om de bara lyfter fram vissa av alla hatbrott.

1 kommentar:

  1. Fatima är nog en kvinna som hittat kärleken i en menaman.
    Bytt namn, klädsel o gör allt för att passa in i ghettot.
    Finns fula gubbar men även dito kvinnor.

    SvaraRadera