fredag 6 mars 2015

Det här förklarar allt.


Se klipp här! Som förklarar att vi faktiskt är olika, väldigt olika. Och ändå vill feministmaffian att vi ska bete oss på exakt samma sätt och på lika villkor. 

6 kommentarer:

  1. Kommer mig att tänka på den gamla frågan: Hur förökar sig munkar och nunnor?
    Jo, genom celldelning...
    Ja, jag kan väl inte hjälpa att mina tankebanor äro som de äro.
    Hastig blick på paret ser ju ut som en cell som delar sig

    Alkoholintag för tillfället: O

    Jungman Jansson


    SvaraRadera
  2. Du verkar ha lika roligt utan alkohol, Jungman!

    SvaraRadera
  3. Oh, Carina, du hittar de bästa guldkornen! Hur bär du dig åt?
    Varje morgon när öppnar datorn läser jag först din blogg. Sen kollar jag på kvällen också och alltid spottar du ut mera läsvära texter och bilder. Hur hinner du hitta på allt detta?
    Från att vara nr 2 har du blivit nr 1 som bloggare i min lista.
    Du är den bästa!

    Hälsning från anonym (besservissern kanske?)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blir överlycklig över pinnsteget! Är ingen socialklättrare, har aldrig varit, men om jag får ta ett steg upp i din bloggvärld så betyder det skillnaden en vanlig fredagkväll, så tack. Ärligt, så skulle ja inte veta vart jag skulle kanalisera min vrede över tillståndet om jag inte hade bloggen.;)

      Radera
  4. Tittar inte på filmen just nu, för under påverkan av min flaska så är det bortkastat. Vill bara skriva att: Ungefär hälften av de viktigaste och mest älskade personerna i mitt liv är av det motsatta könet. De är både lika och olika mig. Min far som lider av Parkinson och är inte sig själv längre. Jag minns honom dock som han var. Jag är väldigt lik honom till sättet, envis, principfast och brutalt ärlig men han har varit bra på andra saker än mig. Alltid mekat med bilar, fixat tekniska prylar och lagat saker. Märker att jag sökt samma saker hos min make och hittat det. Min älskade make är i mångt och mycket som min far. Min bror är likadan. man söker sig till någon som är lik en själv men är som är bra på andra saker...komplettering, helt enkelt. Vad min lille son beträffar är svårt att säga ännu. Men en sak är säker...han är lika jäkla galen som sin mor. Skål Carina. Hoppas du får en supertrevlig helg! Jag älskar män som är som män ska vara...och de andra också...bara de är snälla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blir ledsen över din pappa.
      Men är glad att du f.ö är så lyckligt lottad,Tina, och jag älskar precis såna män som du älskar! Gutår!

      Radera