tisdag 24 mars 2015

På ABCnyheterna larmades om ökande nazism.


-"Stiftelsen Expo har granskat nazisterna och rapporten visar att det har skett en stor ökning av bland annat demonstrationer, propagandaspridning och manifestationer." 

Jag önskar att alla tittare i Stockholmsregionen hade orkat ifrågasätta, och gått ut på nätet och kollat upp vad det är för "faktagranskning" som SVT serverar till middagen idag, och varifrån den kommer. 

Stiftelsen Expo kallar sig för en"demokratisk tidsskrift" som arbetar med "positiv antirasism". Statsmedierna tackar för övertydligheten, man skulle ju annars ha kunnat misstänka att de bara är ett Stasiorgan med syfte att smutskasta och kartlägga motståndare till det politiska etablissemanget.

De flesta journalister/ och deras läsare, tittare, lyssnare/ verkar ha gått på att Expo är en statlig myndighet, då vänsterstiftelsen automatiskt anlitas när nåt "okritiskt" ska granskas SD i press, radio och TV. 



  SVT

6 kommentarer:

  1. Körde nästan av vägen när hörde lögnerna på radionyheterna. Har aldrig sett eller hört nåt av nazisterna men mycket om vänsteraktivisternas stenkastning och sabotering och ökända aktiviteterna i no-go-zonerna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här, har inget märkt av "ökande nazistisk aktivitet".
      Arnstads fascistindex står på nivå 6, av någon anledning?
      Skulle som påstås "ökad aktivitet pågå" så antar jag att man har det för att göra sig mer kända eller söka sympatisörer.
      Men som sagt, inget sett, inget hört, inget märkt...

      Radera
  2. Ponera att det inte fanns några "nazister" eller aktiviteter i en stad eller samhälle, vilket som helst. Då klistrar någon upp en lapp som tolkas som nazistisk. Då har enligt detta resonemang nazismen ökat med 100%.
    Hur det är med matematiken i detta lämnar jag därhän, men ska man tolka expos resonemang så verkar de utgå från detta i sina rapporter. Detta sväljer vår eminenta media med hull och hår utan att ens reflektera vad som ligger bakom. Det passar ju deras agenda som hand i handske. Kanske hjälper det även upp storleken på expos subventioner och dess kontinuitet.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I ditt fall skulle nazismen ha ökat med cirka 87 biljoner %.
      Eller ännu exaktare: oändligt antal % !
      Så brutal kan matte vara.
      Det är först när vi ökar från EN lapp till TVÅ lappar som ökningen är 100 % !
      Men visst är det bisarrt att låta Expo kolla nazismen !
      Och att ta resultatet på allvar !

      Tjalle

      Radera
    2. Just därför gjorde jag en reservation angående matematiken. Fast jag trodde ju att om man dubblade en nolla fick man en sjuklöverpolitiker. Men helt säker var jag inte. Matematiken är inte lätt att förstå sej på.

      Skogis.

      Radera
    3. Sjudubbla nollor= hela enpartiet.

      Radera