onsdag 25 mars 2015

Kvartetten som skrämmes.


 "Brorsan" har en omröstning på FB:

Att "Samarbetsregeringen" inte sköter sitt jobb är något som är klart. Men vilken minister har egentligen skött sitt jobb allra sämst? Är det Magdalena Andersson efter alla hennes brutna löften? Margot Wallström efter det utrikespolitiska kaos hon har skapat? Åsa Romson? Gustav Fridolin? Eller någon annan?
Gör din röst hörd så får vi se vad det svenska folket egentligen tycker. Stefan Löfven och Magdalena Andersson är självklart två stora favoriter, men det finns många andra som skulle kunna "skrälla".
Hjälp till att dela omröstningen för att det ska få ett så rättvist resultat som möjligt

Den s.k. "Samarbetsregeringens" oräkneliga misstag kan inte ha undgått någon. Men vilken av ministrarna har varit allra sämst?

Kommentarerna på FB är inte nådiga. Den här regeringen möter bara välförtjänt förakt, här ett axplock:

-" Fel fråga att ställa, frågan skulle vara ställd "Vilken minister har gjort sitt jobb"....


- Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Margot Wallström, Mehmet Kaplan, Åsa Romson, Gustav Fridolin, Alice Bah-Kuhnke och Ylva Johansson..Ni är sämst


- samtliga.Avgå. Nuuuuuujjuuuuuuuuu- Sorry..men denna regeringen går till historien En kurs i helt grundläggande sunt förnuft får de starta med för att överhuvudtaget komma vidare

- Som att välja mellan pest och kolera!


-l Omöjligt att svara på. Vissa har ju stuckit ut hakan ordentligt och vissa har väl inte gjort ett skit! Ja, det skulle vara att de kvitterat ut sina löner då... Så jag kan inte rösta på en! 

-Jag röstar på hela bunten! 

-Hur många får man välja

- Magdalena "tom i huvudet" Andersson leder med lätthet ligan som sveriges genom tiderna dummaste politiker, aldrig ett korrekt svar på en fråga, alltid totalt vimsig och totalt tom i ladan..!

- Helt omöjligt att bara välja en

- En sak är säker... Det är den mest inkompetenta regering Sverige haft, men man kan inte få ett bra lag när ledaren är den mest inkompetenta av dem alla... hoppas på nyval innan de förstör allt.

- finns inte ett enda rätt i denna regering..DÖ=katastrof ....

- hela högen-Utrikesminister, statsminister, utbildningsminister, finansminister osv- Inkompetena hela gänget! Avgå Löfven och ta "vännerna" med dig. Att han inte ens skäms!

- Invandraren i fluga ser för skön ut. Vad heter han? Snodi napengar?

- Hela hurven. Kan knappast kallas regering!

- Magdalena toppar väl tätt följd av resten av dessa otroligt inkompetenta människor. Gamla sossar måste ju rotera i sina gravar...fy fan

-Ärkenöten Löfven är ytterst ansvarig för den påse nötter han lyckats samla ihop.

- Ut med hela bunten. Jävla pajasar.

- Kaplan är i en klass för sig vad gäller försumlighet, oduglighet och rent allmänt förargelseväckande beteende, med sina icke tjänsterelaterade Turkietresor och sitt islamistsamröre. Därefter följer Romson som bara är ett pinsamt stycke misslyckad politiker.

- Stefan Löfven och hans regering såklart

- Jag har sagt det förr: Miljöpartiet är det största hotet mot Sveriges framtid!

- Svårt val när det gäller maffiaregeringen, men de som utmärker sig mest ju Löfvén, Magdalena A och Margot W, ställ hela regeringen inför rätta för förräderi, tror inte denna regering kan hålla fram till 2018, snart har grytan kokat över.-

 Löfven har gjort allra stört skada, ända ifrån allra första sekunden.

- Går inte att precisera, men finns ingen. Det mesta är ju katastrofalt dåligt skött öht!- Åsa Romson får min röst! Den damens åsikter får det att krypa i hela kroppen! Kaplan ligger också jävligt risigt till på min lista. Dennes troliga agenda skrämmer mig så pass att jag vill börja tugga på min vänsterarm

- Alice Bah kuhnke tror jag...

- I ren svensk demokratisk anda, så nominerar jag alla Ministrar i denna rödgröna röra till att vara den som klantar sig mest... ( jag vill inte att någon av dom skall känna sig utanför ).

- Hade inte media bestått av en majoritet vänstervridna miljötalibaner hade dom fått gå för länge sen. Denna regering och dess företrädare granskas knappt alls.

- ALLA!" 

Det är Sveriges "förtroendevalda" man talar om. Och detta skrevs INNAN kvartettkonferensen på TV om svekRoten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar