fredag 6 mars 2015

Jag hatar vad Eskilstuna kommun gör med mitt land.

Efter drygt 30 års verksamhet stoppas Frälsningsarméns musiker från att spela på Eskilstunas äldreboenden. Förklaringen kom i ett byråkratbrev från Vård- och omsorgsförvaltningen i Eskilstuna kommun:

"Dessa sex mötesplatser för seniorer är religiöst och politiskt obundna. Det innebär att alla, oavsett religiös eller politisk bakgrund är välkomna till oss på mötesplatserna för seniorer. Vill man som religiöst samfund komma och arrangera en aktivitet, evenemang eller underhållning så är man hjärtligt välkommen så länge inte budskapet i innehållet går att härleda till en viss religiös inriktning. " 

"Pärleporten" förbjuds. Slöja in - frälsis ut. Spiken i kistan. 

Här har vi alltså en situation där jag som gammal och sjuk inte kan värja mig mot muslimskt kvinnoförtryck, valfriheten finns inte när det gäller verkligt intim fysisk och mental närhet och hjälp på gamla dar. Medan när frälsis sjunger de gamla sångerna som de flesta äldre svenskar älskar och har vuxit upp med, då förbjuds de!! Här finns ju en frivillighet, de som önskar kan mycket väl undvika att vara med på samkvämen och mötesplatserna. 

Jag skriver inte mer nu, för då kommer det att komma ut väldigt, väldigt fula ord om Eskilstunas råhjärtade och nitiska kommunförvaltning.




5 kommentarer:

  1. Det sitter troligtvis en drös med muslimkramare i den där förvaltningen.Det ska inte få vara någon glädje för de äldre för då kanske "de lever längre" och äldreboenden ska ges åt ockupanterna från MENA-skitländerna, många äldre får inte ens god och närande mat säkert av samma anledning. Har bara ett ord för allt det här sinnessjuka, förakt !

    SvaraRadera
  2. E-tuna är en gedigen sossestad sen lång tid tillbaka. Alltså gör man som svetsarn och Partiet föreskriver.

    SvaraRadera
  3. Men att beröva gamla människor deras kultur och religion, på grund av politikernas mångkulturrrevolution? Tänk tanken att man skulle gjort så med muslimer.

    SvaraRadera
  4. Det är lätt att kränka de gamla människorna som byggt upp vårt välfärdssamhälle.Ett tack så mycket blir en fot i baken & ättestupan.
    Vänsterfalangen borde läsa vår egen historia.Läs hur vårt land byggts upp!
    Stig S

    SvaraRadera
  5. De som idag är omkring 80-90 år de uppfostrade sina barn utan bidrag, visserligen kom det barnbidrag och många föräldrar sparade detta bidrag för att deras barn skulle kunna studera senare. Framförallt såg de till att inte skaffa sig större familjer än de kunde försörja, de flesta i alla fall men som alltid "ingen regel utan undantag".
    Trevlig helg önskar Lena.

    SvaraRadera