måndag 23 mars 2015

Bra där SD.


Sverigedemokraterna kommer inte att svara på frågor från Aftonbladet rörande den sjukskrivne partiledaren Jimmy Åkesson de kommande veckorna.

En reporter från Aftonbladet försökte i söndags kontakta Jimmie Åkesson i hans hem. 
”Att som journalist göra hembesök hos en person som är sjukskriven för utmattningssyndrom är ett lågvattenmärke, även för en kvällstidning. Den typen av aktörer vill vi helst inte samverka med. I praktiken innebär det här att Aftonbladet under en period framöver kommer att få nöja sig med andrahandsuppgifter kring frågor som rör Jimmie Åkesson. Sverigedemokraterna kommer primärt att vända sig till andra medier för att kommentera händelseförloppet.” 

YESSSSSS! Säg nej till asjournalistik. Det är inget välvilligt krya-på-dig-reportage Helinsoldaterna vill ha.


6 kommentarer:

  1. Äckeljournalistiken på AB går långt över gränsen vad gäller journalistik.Köper aldrig blaskan mer.Nättidningen nobbas.
    Stig S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur skall du spy din galla över vad AB skriver? Tänker du in i en garderob och tjuvläsa så ingen ser vad du gör?

      Radera
  2. Helt rätt! och en journalist pissade i deras sandlåda, för några år sedan. De visar verkligen prov på lågvatten. Vem fan tror dom att dom är? Må de brinna i helvetet!

    SvaraRadera
  3. Helt rätt! och en journalist pissade i deras sandlåda, för några år sedan. De visar verkligen prov på lågvatten. Vem fan tror dom att dom är? Må de brinna i helvetet!

    SvaraRadera
  4. Journalisterna på AB beter sig som skvallerkäringar hela högen.
    Det finns inget seriöst i deras plotter.
    Anna

    SvaraRadera
  5. Spekulationerna gör att trovärdigheten saknas. Skriver vilken dynga som helst för att sälja blaskan.
    Likt hyenor kastar dom sig över sitt byte, allt för sin egen vinnings skull. Börjar man söka upp folk i sina hem utan vidare så anser jag att
    dom är stalkers av värsta rang.

    SvaraRadera