torsdag 19 februari 2015

Varning på stan. Svensken har gått i taket.

Bilden av tanten som slår en nazist i huvudet med sin handväska togs 1985 under en demonstration i Växjö, har blivit staty. Men Växjö vill inte ha statyn, för de står inte upp för tanken på att " möta våld med våld". Men det gör ju, som vi alla vet, Malmö - som nu slåss om statyn med en annan våldsbejakande och pampväldig kommun, dvs Sigtuna.

Frågan har engagerat svensken. Lika plötsligt som en centrifug på högvarv har svenskarna gott loss - det är snudd på fackeltåg!! 

Det som inte juntan med DÖ-kuppen, inte barnäktenskap, inte genusfanatikerna, inte islamistjihadisterna, inte den utbredda muslimska antisemitismen, inte ISreklamen på bästa sändningstid, inte propagandamedierna, inte kvällstidningsdreven mot den lilla människan, inte arsenik i maten, m.m, m.m, m.m, kunde väcka - det kan tantaloran med handväskan.

 I Växjö har svensken blivit så till sig av raseri över den nobbade tanten att de minsann går och hänger handväskor på stadens andra statyer.

1 kommentar:

  1. Jag undrar hur de ser på dödsskjutningarna utförda av muslimer, mördandet av konstnärer och serietecknare. Om en staty av en kvinna som visar nazisterna sitt hjärtas ärliga mening, som delas av många, kan anses stödja våld då är det illa. En däng med handväskan mot nazismen är en gripande handling. Att kalla det våld är överdrivet. Mycket milt våld i såfall. Men att döda en konstnär går utanpå allt annat! Proportionerna är borta i vårt islamiserade land./V

    SvaraRadera