torsdag 19 februari 2015

Medan sossekvinnorna i Sölvesborg bygger Equal Parks....



så kommer flickor hit, utan en chans till ett barns utveckling och frihet. Sverige har skjutit sig i huvudet - 30 åriga män är ensamkommande barn och måste ha fler fritidsgårdar, medan småflickor tillåts bli unga hemmafruar. FÖR I HELVETE!!!  

SR: "Barnäktenskap är inte tillåtet i Sverige ändå har svenska myndigheter godkänt äktenskapet mellan en fjortonårig flicka och en tjugoettårig man som kom till Sverige som gifta och sökte asyl här. Det var Göteborgs kommun och Migrationsverket som först beslutade att paret skulle bo tillsammans och senare erkände Skatteverket äktenskapet.

Men socialtjänsten i den kommun där paret sedan placerades som asylsökande reagerade kraftigt. Behöver lagen skärpas i Sverige så att även barnäktenskap som ingås i utlandet totalförbjuds?" 

Behöver lagen skärpas....???!!???

http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19620700.HTM#K6P4S1BrB 6 kap. 4 § "Den som har samlag med ett barn under femton år eller som med ett sådant barn genomför en annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförlig med samlag, döms för våldtäkt mot barn till fängelse i lägst två och högst sex år."

1 kommentar:

  1. Bra!
    Ja, nu visas det i allt snabbare takt att landet Adsurbistan har skilda lagar för olika grupper.
    Låt det gå fort!

    Jungman Jansson

    SvaraRadera