tisdag 17 februari 2015

StatsTV gav igår föreställningen



"debatt" mellan den genialiske, sympatiske, verbale vise, nyanserade och balanserade mellanösternexperten Eli Göndör  -  och den svenske imamen Abd al Haqq Kielan. 

De skulle debattera judarnas totala utsatthet i Sverige, och speciellt i fucking skitMalmö. 

SVT:s  nyhetsvärd hade det mycket påtagligt hett om öronen, för att försöka agera så att ingen av tittarna skulle märka slagsidan i klass på argumentationen. 

Eli Göndör påtalade att han inte var i studion för att peka ut enskilda grupper som de som hotar judar. Han menade att muslimer inte föds med onda gener, men att de matats med judehat och propaganda sedan de fötts, och att resultatet är det vi ser i västvärlden nu i form av utbredd antisemitism.

Abd al Haqq Kielan däremot friskrev som vanligt alla muslimer helt från ansvar. Det är istället vi kristna och "vissa extrema svenska partier"som trakasserar och dödshetsar mot både judar och muslimer. Plötsligt gled "debatten" helt över från den senaste tidens barbariska mördande och skändande av judar, till att handla om påstådda svenskar som spottar efter, och sliter i muslimska flickors slöjor. Abd al Haqq Kielan: 

-"Det är ju ironiskt nu att muslimerna har så att säga, även gått in i den kategorin utav folk som utsätts för satirskämt, teckningar, precis som judarna före andra världskriget. Så är vi nu utsatta för den här typen av hatpropaganda. Som ofta genom historien har före, förebådat, alltså folkmord och såna saker."

Eli Göndör beklagade Abd al Haqq Kielans och svenska muslimers eviga syn på sig själva som offer för andras onda omständigheter, och deras egen oförmögenhet att stå för sin tro och sina handlingar. 


1930 hade Sverige 15 muslimer. Idag är det 400-450 000.

5 kommentarer:

  1. Vill gärna titta på det här men kan inte finna det, kan du hjälpa mig var jag ska söka , tackar på förhand.
    Lena

    SvaraRadera
  2. Klicks på SVT som står med tjock text, uppe efter "fucking skit-malmö", där ska länken finnas! Men ta nåt lugnande först!!

    SvaraRadera
  3. Judar och muslimer sitter på bästa sändningstid och tävlar om vem det är mest synd om. Ingen nämner någonstans att allt fler och fler vanliga Svenskar blir trakasserade, rånade, våldtagna och alltmer åsidosatta. Vi är inte viktiga och ingen bryr sig om oss som betalar hela kalaset. Är det så himla synd om judarna egentligen? Vem styr media, banker, politiken och pressen? Hade de inte kunnat styra upp det här för längesedan? Varför importerar de en massa våldsbenägna idioter till Europa? Vad vill dom? Nu får jag väl en massa skit men det är så här det ser ut. Öppna ögonen!

    SvaraRadera
  4. Tack Carina, det fungerade.
    Något lugnande hade varit bra jag tar det nu efteråt. Nu går jag på känsla ...............varför har alla dessa problem släppts utan kontroll in i vårt land, alla vet att när man blandar in andra kulturmönster så ska det ske med finess, då blir det assimilation och samhället fungerar. Här i Sverige handlar det om röstboskap och helgongloria, med andra ord det finns inga gränser, det ställs inga krav.
    Det som sker i Sverige är tyvärr obotligt.
    Lena

    SvaraRadera
  5. Någon sa att judar vill att muslimer ska flytta till Sverige, till Europa. När sen WW3 brakar lös, går muslimer + de vita europeer under. Judarna flyr till Israel där de alltid är trygga.

    SvaraRadera