söndag 22 februari 2015

Ehsan Fadakar kommer ut som transvestit.

View image on Twitter

SVT-propaganda i agenda om den mångkulturella hejarklacken till ISkrigare: - "Helt vanliga individer med kulsprutor och idolbilder på Bin Ladin, inget konstigt med det, ungefär som rasister matas med lögner om invandringen på nätet", säger muslimen på agenda. Allt är egentligen Assads fel. Absolut inte, under några omständigheter, någon enda muslims fel.

Jodå, därefter kom inrikesministern med "Breivik och moskébränderna". Inrikesminister Ygeman glömde dock nämna Sara Svensson. Och sen kom Ehsan Fadakar, "Helin-experten" på rekrytering till IS(?) och berättade om sitt hemliga liv som kvinnan Caroline Svensson på nätet. 

Suck.

Då kan jag lugnt gå och lägga mig och drömma om fredsälskande muslimer, regeringen har örnkoll..... 

3 kommentarer:

  1. Det är ju så här de gör. Bäst att sova med ett öga öppet då.
    Tänker direkt på svensk/norrmannen Michael Skråmo, som satt i svt..tror det var Debatt och predikade mot islamofobi och rasism och om islam som fredens religion. Vad var det nu han gjorde? Just det han tog med sig fru och barn ner till arabvärlden för att strida med IS...ridå....

    SvaraRadera
  2. Såg för en gångs skull ett av dessa SVT-program direkt. Inrikesminister Ygeman, som fått en del ros på diverse bloggar, tappade mitt embryo till respekt vid hans jämförelse av Breivik och IS. Vad gäller Ehsan Fadakar så finns ju den fördelen att man vet i förväg vad han vill ha sagt. Ingen överraskning där inte. Med få undantag så växer föraktet varje gång man hör något från det s.k. etablissemanget. Man blir förundrad och förvånad över deras totala brist på markkontakt. Det, de vill göra gällande att det gäller för oss övriga som inte tillhör dem, eller ens vill göra det.
    Det är de, den lilla åsiktsminoriteten i det här landet, som styr och ställer och fördärvar så mycket de kan och hinner med innan tillräckligt många vaknar. Den stora frågan tycker jag är om många nog vaknar i tid, eller det redan är försent? Jag föredrar att åtminstone ytterligare en tid tro att det går att stoppa de värsta tokigheterna. Men jag är långt ifrån säker. Det kommer aldrig att bli som det var förr. Det kommer kanske att bli bättre än vad det är nu, eller förhoppningsvis inte så mycket sämre.
    Kommer framtiden att tillhöra 6+1-klövern är hoppet ute för det här landet. Ur de rykande spillrorna av vad sverige en gång var reser sej kanske en "Fågel Fenix". Men den fågeln kommer att vara rejält vimmelkantig och tilltufsad.
    En sliten fras, men den som lever får se.

    Skogis.

    SvaraRadera
  3. De som kan har börjat fly från Sverige. Med kompetens, kapital och ambitioner.

    SvaraRadera