torsdag 29 januari 2015

Hägglund hoppar innan han blir knuffad

-  glöggdiktatets första desertör. 

Spänningen är olidlig - kommer vi äntligen att få en orädd och sant kristdemokratisk röst från KD? Skynda, skynda i så fall, innan alla rusat till SD.



metro

6 kommentarer:

  1. Att det ska "bli en orädd och sant kristdemokratisk ledare från KD" har jag ingen större förhoppning om. Men jag har gärna fel i den saken.
    Fast, det verkar vara "på modet" att sno delar av SD:s politik. Konstigt nog får "de andra" inte bråkdelen av den kritik för detta, som SD fått dras med i mångas år nu för samma åsikter och inriktning. Hyckleri? Hoppas inte att alltför många faller för denna falskhet, utan håller sej till orginalet. "De andra" har en åsiktskompass som svänger fram och tillbaks värre än en vindflöjel i hård, växlande vind.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Bra konstigt, Skogis. Mattias Karlsson har tyckt som Björklund gör nu, i många år. Ändå är bara en av dem nyfascist per definition.
    Om detta tycker jag mycket, mycket illa.

    SvaraRadera
  3. Att finna en normal människa som efterföljare till Hägglund,lär bli oerhört svårt bland landets hellörade.....Inte ens i Småland lär finnas lämpliga kandidater.
    PK-pressen föreslår en gammal avdankad kollega,som den lämpligaste !Jo som sådan f.d. "kändis" är han ju väl van vid,att förbreda lögner och propagera....Hallelulja !

    SvaraRadera
  4. Hägglund den sympatiska mannen, förstår att han ville kliva ur sandlådan.

    SvaraRadera
  5. Smart drag av Göran att hoppa av ett parti som än så länge existerar.

    SvaraRadera
  6. KD behövs inte.Fjantparti med råge.Hägglund var den bredkäftade grodan.Adjö.

    SvaraRadera