måndag 26 januari 2015

Eurokraternas panik efter Grekland.

Jag önskar trots allt grekerna lycka till, och hoppas att de lyckas med att skruva sig ur EUmonstretss strypgrepp och sätta ett praktexempel. Kanske Grekland kommer att stå som förebild för Spanien, Italien, Irland, Portugal.....? De kan gemensamt skapa handelsavtal mellan länderna, där målet inte är att ockra på nationerna, eller att bygga handelshinder och extremt dyra tullförpliktelser på import och export. 

Man skulle kunna kalla samarbetet för "Gemensamma Marknaden", och bjuda in andra länder att bli medlemmar. Utan maktfullkomliga diktatorer som Merkel.  

Fast närmast verkligheten är väl att EU utmålar valsegern som ett "misstag", förbjuder Grekland att lämna eurozonen och kräver ett omval, typ adJÖss-överenskommelsen, tills grekerna röstar rätt. 

Europeisk demokrati , ni vet. 


5 kommentarer:

  1. Önskar att ni alla kunnat följa den rapportering som nu sker i tysk STATS-TV o.Radio...Mitt gamla hemland har svängt 180 grader och är idag ikapp Sverige vad gäller propaganda och vilseledande nyheter....
    För Tysklands del står c:a 230 miljarder Euro på spel.Denna summa har man borgat och garanterat för,i det fördrag som nu löper hos EZB
    Samtidigt har man beviljat enorma exportkrediter,för sina inhemska företag som handlar med Grekland.Dessa kan nu försvinna upp i rök.

    SvaraRadera
  2. Jassså, Tyskland losade också under vänstermaffian till slut,tragiskt.Pengarna äger. Merkel kommer att styra Grekland "rätt".

    SvaraRadera
  3. Lägger in en aktuell länk från den just pågående PEGIDA.demon i Berlin för event. intresserade:
    http://www.pi-news.net/2015/01/baergida-heute-im-vorgarten-von-kanzlerin-angela-merkel-livestream-ab-17-30-uhr/

    SvaraRadera
    Svar
    1. . Tack för länken!
      Berliner,
      zeigt das der Islam nie und nimmer nach Deutschland gehört!

      Radera
  4. Eurozonens kollaps och med lite tur även EUs sammanbrott

    SvaraRadera