torsdag 18 december 2014

Sankt Göran valpositionerar sig med SDs politik.

När ett invandringskritiskt parti som Sverigedemokraterna fått stort väljarstöd så börjar även andra partier prata mer invandring. Och då - sim sala bim - är allt "fascisterna" och "rasisterna" i SD kämpat och utstått blod för, nånting som svenska folket betraktar som Messias återkomst. 

Det här är svenska folket mina vänner, med fickan i näven, modet och civilkuraget under fötterna, och rocken svajande likadant som grannens för säkerhets skull.




Starkt Göran
Killen som vågade öppna munnen, som inte är rasist... Nu får du min röst.

Hata MP18 dec 11.33

Blir religös nu
Advent, Göran. Din klokskap och ditt civilkurage inger hopp 
DI  DN  samtiden taktik för att förhindra flykten till SD

3 kommentarer:

  1. Just så, ja. Taktik för att "förhindra flykten till SD". Är troligen inte värt att bry sej alltför mycket för. Så lätt hoppas jag inte att det är att reparera åratals politiskt vanstyre. Lurade är det många som känner sej sen länge. Då behövs det nog lite mer än vaga önskningar om att något bättra sej innan man ens överväger att tro på något som helst från dessa politiska kameleonter.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Rätt pinsamma, faktiskt, men kolla kommentarerna!!

    SvaraRadera
  3. Ingenting om att minska invandringen....och alla invandrare ska få tjäna 100.000 kr skattefritt i 5 år...som alla redan gör...och alla Svenska ungdomar skulle jubla om dom fick samma erbjudande!
    God dag yxskaft!!
    Stefan H

    SvaraRadera