torsdag 18 december 2014

Det här är bättre.

Tatueringar? Att märka sin kropp för livet? Alla byter frisyr, kläder, glasögon och mode i all oändlighet, men blågrönlilaröda dominanta målningar över hela kroppen vill man dras med tills man dör? Det tror jag inte på. 

Men de här spännande, glamorösa och glittrande tatueringarna i silver och guld har blivit en jättehit, lyckligtvis ett nytt alternativ till de permanenta tatueringarna. «Flash tattoos», eller «bohotats» har länge varit heta hos utländska kändisar, men kommer nu starkt här hemma också! Stil!

3 kommentarer:

  1. Jag har avvaktat med tatuering i många år då jag inte vetat riktigt vad jag ville ha, to last a lifetime, är ju ganska viktigt. Idag är jag glad att jag väntat då nya rön kommit fram till att tatueringsfärgerna "läcker" cancerogena ämnen rakt ut i kroppen. Jag klarar mig från det men jag oroar mig lite för min käre make som har en hel del klotter på armarna. Behöver inte tatuera in armband heller för jag har nog över 300 riktiga armband som ligger här hemma och skrotar :) Men armen med silver och guld var dock väldigt snygg.

    SvaraRadera
  2. Lite läskigt är det, tänker på din man. Bra att du väntat!

    SvaraRadera
  3. Så himla glad att ha haft förståndet att låta bli att förfula kroppen. Det sker ändå allteftersom åren går.
    Tänk att ha armarna fulla av målningar, som att ha en skjorta man aldrig kan byta.

    SvaraRadera