torsdag 20 november 2014

Sickening.


I år tar Sverige rekordmycket pengar ur biståndsbudgeten för att lägga på flyktingmottagandet.Därför får Västra Götalands län mer pengar än Moçambique - det största mottagarlandet av svenskt bistånd.


Skrämmande framtid 2

I media pratas om förbud mot ränteavdrag för att det uppgår till 32 miljarder av våra skattepengar. Och de som betalar alla dessa skatter är vi som arbetar varje dag och vill köpa oss ett hus. Ska vi nu straffas igen ... Medan cirka 300 miljarder går till nysvenskar varje år men det gnäller inte vänstern om eller alla socialbidrag som utgår till folk som sitter hemma och myser.
ust därför ska flyktinghjälp i Sverige omedelbart upphöra
Flyktingar i konfliktens närområde lämnas åt sitt öde i brist på pengar och resurser. Sjukdomar, smutsigt vatten, brist på mat. I Sverige satsas miljarder kronor varje månad på ett fåtal människor som betalat stora pengar för resan till Sverige. Svensk flyktinghjälp är så misslyckad och dyr att ansvariga borde avgå. UNHCR har begärt 3 miljarder för att lösa situationen för 900.000 flyktingar i norra Irak. Lika mycket pengar som kostnaden för svenskt flyktingmottagande under blott två månader. Jag finner inga ord. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar