onsdag 19 november 2014

Kuk-konst?


Nä, se, det går bannemej inte för sig!! Vad inbillar ni er?!? Att omvärldens skulle bejaka och omsluta det manliga könsorganet?!? Det vore väl brutalt och ociviliserat, när världens feministiska kvinnor redan måste stå ut med de som bär dem. 

Däremot har vi nu i Stockholm en fin utställning om fittor

Den 19:e November, idag, är det vernissage.Alla bjuds in att titta på fantastisk fittkonst, mingla, ta ett glas vin och njuta av fitt-inspirerade bakverk. 

Varför det undrar ni kanske?
Jo, de kvinnliga arrangörerna(OBS! - om det vore manliga, usch, då vore det ju snuskigt, porrigt och anstötligt -) tycker att:

-"Det är hög tid för fittan att ta en självklar plats i det offentliga rummet. Trots att fittan är ett könsorgan som cirka hälften av jordens befolkning har, är den för många ett tabubelagt ämne. 

Vi vill normalisera fittan, vi vill att fittan ska få komma ut i ljuset och ha en självklar plats i vår kultur och vårt samhälle.
Därför har vi, erfarna som mindre erfarna konstnärer, skapat en utställning med enbart fittkonst. Konst som föreställer fittor på olika sätt, eller väcker tankar om varför fittan sällan får definieras av fittbäraren själv utan alltför ofta av samhället och betraktaren."

6 kommentarer:

  1. Slår vad om,att denna "utställning" bekostas av staten !
    Äckligt sjukt är inte ens ordet....

    SvaraRadera
  2. De största "f******a" sitter i toppen av de politiska partierna och "kultureliten". (Ursäkta ordvalet.)

    SvaraRadera
  3. När jag jobbade (är pensionär nu) brukade jag varje morgon slänga fittan på skrivbordet och sade till den att jobba nu.
    Eller så gick det inte till.

    SvaraRadera
  4. Det här är det värsta patetiska skit jag hört talas om, och de upphetsade fula kvinnorna, som njuter av att stå och dregla "fitta" 25 gånger i SVTs i ABCrapportering. Sjukt.Sjukt. Sjukt.

    SvaraRadera
  5. Radikalfeministerna får passa på och normalisera fittan låta den komma ut i ljuset,innan islam får för mycket makt,sedan blir den fittan osynlig ihopsydd!

    SvaraRadera
  6. Då har de i alla fall fått sina 15 minuter. Truten blir nog också igensydd.

    SvaraRadera