tisdag 18 november 2014

Sahlin och Sverige är nu en världssensation.

Var stolta:

Swedish government have founded a organization that will rehabilitate ISIS members?

View image on Twitter

6 kommentarer:

  1. Var det inte en socialdemokrat som tyckte att om vi är snälla mot dem muslimerna,blir de snälla mot oss när de är i majoritet.Sahlin gullar med Islamister,andra bombar dom åt det ställe de helst villa vara i,var hamnar de?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var Jens Orback som sa så i en TV-intervju 2004. Han var integrationsminister i Göran Perssons regering 2004-2006.

      Radera
    2. Det var samme person vars mormors syster hade ett förhållande med en häst, eller hur vi nu skulle tolka hans uttalande. Nötter växer verkligen på träd.

      Radera
  2. Inte första gång som Sveriges "styrande elit",satsat på fel häst..Sak samma skedde under andra VK,och som alltid slutade det hela med en skandal.
    Något som vi än idag får bära,genom att anses som icke tillförlitliga.

    SvaraRadera
  3. Iran störtade schahen och vänsterextremisterna jublade. Khomeini tog över, landet blev extremislamistiskt och vad hände med vänstern? De fängslades, halshögs och några få kunde fly till Sverige.
    Nu händer detsamma i Sverige. Islam håller på att ta över. Med jubel av vänstern.
    Historien upprepar sig men den dumma vänstern hänger inte med, för de vet inget om vad hände några årtionden sedan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kunde önska att Khomeini hade varit snabbare att stänga gränserna. Man kan också önska att Gomułka inte hade föst iväg vissa element som landade i Sverige.

      Radera