tisdag 18 november 2014

Nu inleds statsmediernas totala härdsmälta. Håll ut SD!


4 kommentarer:

  1. Det förs fram många teorier och påståenden om att det vore inte bra för SD att fälla regeringen. Ansvarsfrågan berörs... har denna och föregående regering visat något ansvar för sitt land och dess utveckling. Det känns inte så.
    "Det vore inte bra för SD att fälla regeringen, de kan tappa i inflytande och kraft"... sen när bryr sej dessa personer och organisationer sej om att det skulle gå bra för SD? Är de oroliga för något? Har de plötsligt fått en nymornad omsorg om SD? Vill de helt plötsligt oss väl?
    Frågor att ställa sej inför dessa "välmenande råd".

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Jaha, där har vi ulvarna i fårakläderna!!

    SvaraRadera
  3. Nog måste Sveriges tyngsta journalist veta vad hon knappar in !

    SvaraRadera
  4. SD folket o SD väljare är kloka o kunniga människor. Andra oinsatta är det ingen ide att prata med, pratar hellre med väggen. Aftontidningarna sprider sin dynga om SD hela tiden. Kränker väljarna som röstat rätt. Ska skallar rullas innan dom begriper vad som händer och att Sverige är ett gangsterland med skottlossningar,
    mord, rån, m.m. Mobbat Jimmie Åkesson till sjukdom. Nu kommer packet att anfalla o mobba hela SD och inte peka ut någon särskild.
    Ulvar i fårakläder är rätt epitet. Herr ex.statsminister har misslyckats
    totalt, skeppet har kantrat och på väg ner till botten. Sveriges sämsta statsminister under mina levnadsår och jag har varit med en hel del år. Kan Sverige räddas, tror inte det?.

    SvaraRadera