fredag 28 november 2014

Ojojojojoj, nu fick miljöpartisten Tom Andersson eld i bak och öron!

Stor, stor Heder åt Boråsskolan som "tvingar" barn att delta i denna ljuvligt vackra, snälla, varmt vänliga, fredliga, och barnatindrande svenska jultradition.

Dvs om inte Tom Andersson, MP och statspropagandapolisen kommer att hänga ut skolledningen som rasister och enligt svensk 2014s PK-lag förbjuder "tvånget".


2 kommentarer:

  1. Är det bara jag som inte sett åt rätt håll, eller har den värsta Luciahetsen lagt sej. De iofs. få exempel jag sett har varit till synes vanliga svenska tjejer. Inga, som det kändes, inkvoterade mörkhyade tjejer. Missförstå mej rätt, den tjej som blir invald på samma förutsättningar som alla andra, har jag inga synpunkter på oavsett ursprung eller hudfärg. (Puuh, ett veritabelt PK- gungfly det här).
    Har inte sett några killar än, som ivrigt påhejade av olika genusfanatiker skulle ta över Luciarollen. Kaske har det lugnat sej på den fronten, fast jag har inte sett den officiella Lucian än, eller SVT:s, för den delen.
    Men, all heder åt de som inte offrar våra gamla traditioner på vilket altare det än må vara.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Efter att ha läst runt, så verkar i alla fall nu en anmälan vara gjord. Måtte han åka dit så det ryker om det MP-Andersson.
    Håller med, en och annan verkar ha tyat sig och kommit till sans. Men det är lååååångt kvar.

    SvaraRadera