tisdag 25 november 2014

Gode Gud bevara Ian Wachtmeister.

Och ersätt alla likriktade och usla svenska hatpropagandister med en intellektuell och klarsynt god stilist som Ian.

Från boken Sotarna: - Arbetslösheten bland invandrare är skrämmande och ett svårlöst problem. Ett exempel är att långtidsarbetslösa i Sverige är till fyrtiotre procent  utlandsfödda  och utgifterna för socialhjälp går till sextio procent till utlandsfödda. Siffrorna tyder på att svensk arbetsmarknad inte är särskilt väl anpassad för den typ av invandring som vi har idag, med lågutbildade från utomeuropeiska länder. 

För ett rikt land som Sverige med nio miljoner invånare i en värld med flera miljarder fattiga, kan  omöjligen ha fri invandring. Den måste vara restriktiv om man ska kunna skydda löner och välfärdssystem. Redan Gunnar Myrdal konstaterade, att de förmåner en nation lyckas skaffa till sina medborgare genom att ha en framgångsrik ekonomisk utveckling i hundra år, kan man inte erbjuda resten av världen utan att vårt system går omkull.

Varför lyssnar inte politikerna? Varför bryr sig ingen. I vems intresse ligger det att den farliga utvecklingen fortsätter? Jo, gemensamt för de som har sådana intressen är att de vill störta samhällsstrukturen.

4 kommentarer:

  1. Har precis beställt boken som julklapp till mig själv. Ser fram mot intressant läsning till jul. Det skulle finnas fler av Ian's kaliber i Sverige men tyvärr har vi fått ett sjukt samhälle där ingen politiker säger sanningen med undantag för en som jag hoppas snart är tillbaka. Han har ju Ian som mentor och dessa två är enda hoppet att vända utvecklingen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bästa julklappen, borde verkligen bli årets julklapp!

      Radera
  2. Klok man Ian som vet vad han talar om, dessutom modig som få.
    Han har min fulla beundran. Klart att jag också ska läsa boken
    .
    Bert Karlsson har dock blandat sig med vargarna och rövargänget. Förmågan att inse hur illa ställt det är med Sverige har han men pengadyrkan går före.

    SvaraRadera
  3. Bert Karlsson är en girigbuk och praktnolla, borde inte få nämnas i samma sammanhang som Ian!

    SvaraRadera