onsdag 26 november 2014

Ehsan Fadakar vill ha en journalistisk diktatur, ett propagandistiskt rövhål.


Ehsan Fadakar låtsas att han är en grävande journalist för att han har lekt Günter Wallraff på Facebook. Man skrattar ju halvt ihjäl sig.

 Under rubriken "Den enes rövhål, den andres sanningssägare"har Fadakar helt själv kommit fram till att hatblaskan som han och Virtanen plitar på är "sanningssägare", medan allt som skrivs på "sociala kanaler" är rövhål. För att i sociala medier "väljs åsikter, fakta och till och med sanningen bort". 

"De flesta" av oss skulle nog säga "lika goda kålsupare", eftersom sociala medier ääääntligen lärt oss att det som skrivs i våra två stora hatblaskor bara är vinklat skit, som inte har nånting med fakta och sanning att göra. Dvs om det inte är Mattsons och Helins. Men Ehsan Fadakar är ­totalt ointresserade av det som inte ­passar ­hans världsbild. 

Och han vore ju ingen riktig propagandahatare om han inte i sin kolumn får in en skrevspark på den liggande kollegan Marcus Birro. Fadakar skriver att "de flesta tyckte nog att det tagit alldeles för lång tid. Birro borde ha kickats för länge sen." 

"De flesta" tycker nog att Fadakar gått på övertid sen dag ett, och att han och hans rövhål borde lagts ner för länge sen.



2 kommentarer:

  1. Jo, och han beklagar sig över att NI får presstöd och att avpixlat och liknande drivs med hjälp av sd partikassa= skattepengar. Detta tycker han är vidrigt men inte ett enda ord om hur mycket expo får av våra skattepengar.

    SvaraRadera
  2. Utropspris 0 kr går han bort för.

    SvaraRadera