fredag 17 oktober 2014

När hatets pris måste betalas.

Det går en rysning av välbehag genom maktens korridorer när vänstern, media och politikerna har drevat, skymfat, förnedrat och hetsat mot en man som nu ligger. Hans jobb har varit omänskligt och jag lider med honom.

Civilisationen har rasat och polityren ligger i dyn och multnar.

9 kommentarer:

  1. En katastrof för Sd. Stackars Jimmie, jag lider med honom. Jag har själv varit där men tagit mig upp igen. Det är väldigt viktigt nu, vem som ersätter honom. Jag är inte säker på att Mattias Karlsson är den rätte men det får väl tiden avgöra. Jag hoppas dock att Jimmie kryar på sig snabbt och kommer tillbaka någon gång i början på nästa år. Och så hoppas jag att den där Özz halkar och bryter benet.

    SvaraRadera
  2. Jag förbannar alla mobbare och hatare må dom ruttna in hell. Media har låtit drevet skena iväg till ofattbara nivåer med sin vidriga människosyn.
    Hur kan svenska politiker bära sig så illa åt? Att Jimmie har stoppat så här länge bevisar vilken stark människa han är.
    Komikern Öss N. är så missnöjd med allt i Sverige att han till och med hånar sjuka. Jag lider också med Jimme Å, och önskar att han får den vila och det lugn han så väl behöver nu.

    SvaraRadera
  3. Det är ingen katastrof för SD, bara för Jimmie själv.
    Han kommer tillbaka, utvilad och mer beslutsam än någonsin.
    Kurden Nujen som nu hånar Åkesson och alla de tusentals som drabbats av utmattningssyndromet lär bli den stora förlorare han är.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror så här,Jimmie hintade i Tv med anledning av sitt spelande,att det vore bra med att söka stöd,det låter för mig som att det nu i en period fram till nyår är dags att ladda batterierna.Dessutom lär inte sympatierna for honom och SD minska,hat och media drev drev honom till sjukskrivning,bra reklam tror jag.

      Radera
  4. Özz Nujen, du har denna gång verkligen klampat i klaveret. ; ))
    Igen, och igen.. Du borde skämmas!!

    Jimmy Åkesson, önskar dig allt gott.

    SvaraRadera
  5. Det roligaste den där Özz sagt, är väl, att han presenterar sig som komiker. Hans kommentar om Åkesson, visar bara hur liten denne s.k. komiker är. Åkesson är större än så. Som ryssen säger: "Man drar inte svärd mot en lus"...

    SvaraRadera
  6. Det finns en ny kraft i alla oss som känner oss trampade på och förnedrade på Jimmie Åkessons vägnar.

    SvaraRadera
  7. pragmatiker2014-10-19 16:22

    Att vara partiledare och dessutom småbarnsförälder måste vara mycket tufft. Jag tror att MPs modell med två språkrör även hos andra partier skulle göra det lättare att förena familj och ett sådant tufft politiskt uppdrag!

    SvaraRadera
  8. Kolla gärna här:
    http://blogg.varldenidag.se/birros-blogg/ni-borde-skammas/

    SvaraRadera