måndag 27 oktober 2014

Inget att skratta åt?

Barn skrattar 300-500 gånger om dagen, en vuxen i snitt 15 gånger. (Hmm, får tänka efter....är det ens 15??? Och då är det oftast åt tokhundarna. ) 

Varför skämtar vi så lite med varandra? Varför tappar vi bort lekfullheten? Är vi för Lutherska? För tyngda av destruktiv medierapportering? Tar vi oss själv på för stort allvar, eller är det regeringarnas fel alltihopa. 

Oavsett vad; vi blir inte gamla utan ett riktigt gott skratt. Så vad ska vi hänge oss och skratta gott åt? Den här artikeln fick mig att le från hjärtat, och videon när Harry med viftande svans staplar skålar, till och med att skratta högt. Kan jag få bjuda på detta!

4 kommentarer:

  1. Ack-ja, dessa hundar som skänker oss så mycket glädje och någon gång, lätt förtvivlan. Den som visar upp sej här ovan verkar ju ju tillhöra de smartaste bland dessa, våra vänner.
    Det kom osökt en bild i mitt huvud. Denna hund verkar ju vara smartare än både vår nuvarande regering och den förra. Vår regering verkar ju envist gå in för att försöka passa in fyrkantiga klossar i de runda hålen. Det går inte så bra så nu jobbar de intensivt på att göra de runda hålen fyrkantiga med vad verktyg de kan få tag på. 87% av sveriges befolkning verkar hålla med i att detta är det rätta sättet. De verkar inte förstå att detta försvagar hela den basala strukturen och allt kan, utan större förvarning, kollapsa helt eller delvis.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Bra bild som tydligt visar hur lätt det är att skapa diktaturer. De flesta människor tycks benägna att hålla med och tycka lika. Det kan idioterna som försöker få in fyrkanter i trekantspussel utnyttja. Enkelt.
    Vad jag är nyfiken på är människan som dresserat Harry här ovan, hur gör man? Har aldrig lyckats få nån att göra som jag ber om, såvida de inte förstår orden jag säger. Och inte ens då ibland.

    SvaraRadera
  3. Jag tror att man måste börja med att skaffa ett par "Landrollers".
    http://landroller.com/
    Sen verkar all hunddressyr gå som en dans.
    Vad gäller övrigt folk är det bra mycket svårare. En bra hagelbössa, kanske?

    Skogis.

    SvaraRadera