måndag 22 september 2014

-Svenska politiker:- Välkomna hit, alla 40 miljoner katastrofdrabbade, till vår stormakt!

View image on TwitterVi har visserligen ingen möjlighet att ta emot er på ett värdigt sätt, vi öser miljarder över mottagandet, men ni får sova i slottsköket, maten tycker ni är förfärlig och räcker inte, vi har inget arbete åt er så ni får sitta långt från ära och redlighet och göra ingenting, men vi betalar er galant för det, så var inte oroliga. Efter asylboendet kan ni flytta till Utanförskapet, där får ni umgås med andra hitflyttade människor med många spännande kulturer och språk, och får bättre möjlighet till att avreagera er på icketillvaron i livet. Ni kan t.ex odla ett hat mot de äckliga löjliga grisätande svennarna, suedi, och kasta sten på allt som rör sig, elda upp grannarnas bilar och skolor. 


Så välkomna hit. Speciellt ni som absolut inte förväntar er nånting, förutom gratis ickeliv. Alla ni som don’t wanna work, work, work - you wanna make money while you sleep.Dont wanna work, work, work -you wanna make money while you dream.Don’t wanna work, work, work you wanna make money while you sleep.

2 kommentarer:

  1. Vad är det folk inte förstår? Videon "Gumballs" har funnits på YouTube i måånga år och är mycket lättbegriplig.'

    Det finns hur mycket statistik som helst som bevisar att man räddar flest människor på plats. Från Norge kom siffran 26 nyligen. För varje flykting de ger uppehållstillstånd kan de försörja 26 människor på plats.

    När man tänker på alla somalier och eritreaner som är så olyckliga här med allt funderar man över Ullenhag & Co. Iofs så vräker Ullenhag ur sig snyftfloskler utan att bry sig ett skit.

    SvaraRadera
  2. Håller med!! Vad ÄR det som är så svårt att förstå? jag har aldrig betraktat mig själv som smartare än nån annan, men nu känns det märkligt nog som om jag lever i samhälle med spånhuvuden runt mig. Och det GÅR däremot INTE att förstå.

    SvaraRadera