måndag 22 september 2014

Stort larm för Carin Jämtin och Reepalu som förenas i en



Sturmabteilung mot demokratin och folkviljan.

När det inte går att sjunka längre ner i de svartkläddas och maskerades jyttja, så inser man att det FINNS varelser som på sinnessjukt allvar försvarar makten att ta ifrån medborgare dess rätt att tycka och rösta fritt. De sju partiernas politiska intresse handlar inte ett dyft om att ta ansvar för Sverige, det politiska intresset är maniskt fixerat vid att strypa folkviljan.

Detta är mer än allvarligt, det är dags att inrätta en valförbrytartribunal i Sverige. 

Men journalisterna bara ler, så OMVAL - NU!


Läs på egen risk: -"Nu måste alla ta ansvar för att blockera SD". Men LÄS: SD är inget enfrågeparti längre, utan verkligehetens-folk-partiet.

4 kommentarer:

  1. Media översvämmas av eftervalsanalyser. Att SD fick sådana framgångar analyseras sönder till förbannelse. Inte många hamnar ens i närheten och inte många ser elefanten, ens nu. Enligt mej är det mycket enkelt. Som det är nu med den invandringspolitik som förts till i dag, ska den eventuella nya krampaktigt och löst sammansatta nya regeringen med socialdemokraterna i spetsen med missriktad stolthet och ogenomtränglig halsstarrighet föra samma politik vidare. Eftersom denna politik utan vidare kan liknas vid en ekonomisk kvarnsten, eller ett ekonomiskt svart hål, så lägger den ju en död hand över att kunna behålla och utveckla våra samhällsfunktioner som nu i många fall går på knäna. För att komma någon vart med försvaret, sjukvården, äldrevården, polisen och rättsväsendet, ja överhuvudtaget hela vårt samhälle, måste ju pengarna hämtas någonstans. Att anpassa invandringen till andra länders nivå skulle nog i ett inte alltför långt perspektiv göra underverk med sveriges ekonomi och kanske inte bara med ekonomin. I detta ligger nog SD:s framgångar. Ingen inom MSM som jag sett eller läst i alla fall har ens nuddat vid detta som en anledning till att SD har gått framåt. Gör det enkelt, dra ner på det som dränerar landets ekonomi, så har vi råd till det vi måste ha råd till. För att inse detta behöver man väl inte tillhöra någon slags elit. Det räcker långt med grundskola och sunt förnuft.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det inte bara vi, Skogis, hela världen kommer att upptäcka detta, det börjar med New York Times!! Snöbollen är förhoppningsvis i rullning och blaskejournalisterna med den!

      Radera
  2. Karin Jämtin en islamistbitch,ville införa muslimska helgdagar i almanackan,Reepalu fick en skrapa av Obama för sin antisemitiska hållning till judar i Malmö! Vilket skönt par i demokratisk ickeanda!

    SvaraRadera
    Svar
    1. De delar värderingar. Men inte med mig!

      Radera