fredag 29 augusti 2014

I alla år har passagerare kunnat komma till nåt slags samförstånd.

Om recline-mekanismen (att fälla ryggstödet) i flygplan. Men inte nu längre. Dagens människor har ingen samförståndsagenda, det är I, me and myself alla dar i veckan.

Sky brawl: Edmund Alexandre, 61, caused an American Airlines flight to be diverted to Boston after getting into a fight with another passenger over a reclined seat Så efter ett flertal våldsamheter ombord, börjar fler och fler flygbolag att helt enkelt ta bort möjligheten att bekvämt luta sig bakåt i ekonomiklass, för att få fred ombord. Det kan vi alla andra resande människor i världen tacka bl.a denne mannen för. 

Fransmannen Edmund Alexandre, 61, åtalas nu för brott mot flygsäkerheten på en flight mellan Miami till Paris med American Airlines. Planet fick nödlandai Boston efter våldsamheterna. Samma sak hände nyligen mellan Newark och Denver, som fick gå ner i Chicago av samma anledning. 

Jag antar att de övriga passagerarnas välmående och tidsramar inte är nåt som angår en människa som s.a.s flyger i luften av ett nerfällt ryggstöd.

  • DM


  • 3 kommentarer:

    1. Dörrar åker igen mitt i ansiktet, att tränga sig före blir allt vanligare, att bli utträngd i gatan av grupper med barnvagnar, att inte vänta på att de som lämnar tåget har hunnit lämna utan tränga sig in, inte blir det ett trivsamt samhälle när hänsyn saknas !
      Lena

      SvaraRadera
    2. Det är ett liv jag vägrar leva i. Hur protesterar man?

      SvaraRadera
    3. Min protest är att vara "överartig" i alla lägen överdriva hänsyn och göra det även verbalt, brukar ge förvånade miner kanske att någon tänker till.
      Lena

      SvaraRadera