Bästa herr president Hassan Rouhani av Iran
Jag tänkte komma ned med min familj en runda runt jul, vi är 4 personer som kommer nu, men blir det bra så skickar jag efter resten av släkten.
Vi kräver inte mycket utan ett hus motsvarande de vi hade i sverige blir bra, barnen kan inte bo så trångt vet du, jag förutsätter att vi får barnbidrag retroaktivt för varje barn vi tar med? Bostadsbidrag? Iranska för invandrare (IFI)kommer jag självklart att deltaga i så någon form av bidrag där med vore toppen om du kan fixa.
Vi känner att muslimska seder inte passar oss så vi kommer bli väldigt kränkta om ni har böneutrop, likaså förutsätter jag att Jul kommer bli helgdag och ni kommer kristna era högtider?
Jag gillar inte halal så det får ni givetvis sluta med annars blir jag kränkt, jag såg att ni inte serverar julskinka till julmaten och det är ju givetvis ett krav från vår sida, vad vore julen utan skinkan liksom.
Givetvis kommer vi att få många ungdomsgårdar? Annars kommer mina barn vara ute och kravalla och kasta sten på polisen och sätta eld på stadsdelen vi bosätter oss i, ni förstår ju problematiken om vi inte har fritidsgårdar att sysselsätta våra ungdomar med.
Dialogpolis som kan svenska är också ett krav annars blir jag kränkt, vidare skall myndigheter inrätta svenska vid all kontakt med oss, svenska ingår som hemspråksundervisning med antar jag?
Semester? Ja vi vill ju hälsa på hemma så betald semester via bidrag går väl att ordna med? Pass och såna grejer behövs väl inte? Jag är 25 (host) jag svär
Fri läkarvård, tandvård osv förutsätter jag ingår? Ni kommer ju tjäna miljoner på mig nu, för det vet ju alla att invandring är en bra affär för mottagarlandet