torsdag 28 augusti 2014

De här två kvinnorna

inleder idag en kampanj för att "ta tillbaka PK-begreppet".

Varför då kan man undra.

Jo, de menar att PK blivit ett skällsord i debatter och kommentatorsfält, ett"svartmålandet" som innebär att man ser den som PK som någon som enbart vill vara korrekt för att göra andra till lags.  

Kanske för att det är så.

De tu menar att i själva verket är det "finaste vi har":"...att vara PK innebär en ambition att inte vilja diskriminera och marginalisera, och att vara för demokrati, jämställdhet och mänskliga rättigheter. Något att vara stolt över", och bara används av högerextrema, rasistiska, sexistiska och homofoba krafter som ett vapen mot de krafter i samhället som vill försvara demokratin.

"Effekten av att bli kallad PK är förminskande, debatten avslutas, argument från den som utnämnts till PK tas inte på allvar."  

Exakt som "rasist"då - ett hatord som bara används av vänsterextremister och dunkla samhällsomstörtande krafter, som diskriminerar, marginaliserar, sätter yxor i dörrar, kastar ammoniak på och misshandlar åsiktsmotståndar och de grupper i samhället som bara vill ha en invandring värdig en "humanistisk stormakt". 

Fast vem skulle komma på den fullkomligt befängda tanken att försvara ett så uselt begrepp och göra det till "det finaste vi har".

4 kommentarer:

  1. Dessa kvinnor har något ondsint i blicken ! De är förmodligen förvirrade vänsteraktivister.

    SvaraRadera
  2. Blicken påminner mig om Reinfeldt, Ullenhag, Malmström, Ohlsson och Hedenmo. De bär uppenbarligen på samma virus.

    SvaraRadera
  3. Jag tror personlige att utomjordingar har tagit över deras kroppar. Folk brukar skratta åt mig men tystnar raskt när jag ber om deras teori som täcker alla baser. ;-)

    SvaraRadera