lördag 2 augusti 2014

Åkesson har härlig medvind i ryggen idag i Sölvesborg, men....

-"De som påstod att jorden var rund en gång i tiden fick löpa gatlopp.Idag är det de som varnar för vår massinvandringpolitik som jagas."

7 kommentarer:

  1. Det är förhoppningsvis den ända medvind har får. / Svempa

    SvaraRadera
  2. Vad menar du med det Svempa??

    /Chrille

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi vill ha politiker som förstår hur verkligheten ser ut,

      Radera
  3. Jag hoppas precis tvärtom! För vad är alternativet??

    SvaraRadera
  4. Jag befinner mig själv inom det valdistrikt som hade den största andelen väljare som röstade på SD 2010 i länet. Det var troligtvis inte mina grannar i villaområdet utan de i hyresområdet på andra sidan motorleden som har en god andel kommunplacerade som i ren desperation röstade som de gjorde.

    Så länge vi har politiker som inte förstår vad de ställer till med eller inte bryr sig så länge kommer SD att vinna framgångar. Hade mitt efternamn varit Löfven och jag hade varit partiordförande för SAP hade jag genom ett besök i arkivet på partihögkvarteret kunnat radera ut SD. Hur? Genom att väcka liv i Erlander migrationspolitik vilken på decimalen stämmer med SD:s. Det är inte SD som är aparta utom de andra. Det kommer historien att visa.

    SvaraRadera
  5. Äntligen talade han ur skägget på ett förklarligt sätt..Varför vänta så länge med sanningen ?Nu följer en 6 veckor lång intensiv valturnèe över landet.

    SvaraRadera
  6. Och det får SvD till rasism......

    SvaraRadera