torsdag 10 juli 2014

Mona Sahlin - gumman i lådan.

Mona Sahlin blir nu efter flera långbänksutredningar, ny samordnare i satsningen mot våldsextremism i Sverige.

 Först går alltså Sahlin i spetsen för att blint välkomna och bjuda in fri etablering av terrorextremism i Sverige. Som att sätta fåret att vakta vargarna.

Sen ska denna patetiska föredetting, denna enögda kvinna på gullegulluppdrag av åsiktsvännerna i regeringen, inbilla sig och oss, att hon är lämplig som "expert" på att  förhindra samma fanatiska extremism. 

Tacksam om någon kan förklara vari denna sossekvinnas eventuella storhet och lämplighet ligger. Alltså - förutom att hon är en sjujävlig kappvändare.

-"Att sätta Mona Sahlin som samordnare mot våldsbejakande extremism är lika genomtänkt som att låta Gudrun Schyman leda IOGT-NTO." 

3 kommentarer:

  1. Att ta in Mona Sahlin på den posten, eller en post överhuvudtaget, visar på en total okänslighet för vad som är den s.k. vanlige svenskens verklighet och önskan. Att hon passar in som hand i handsken i sjuklöverns sfär är ju ganska klart. De är ju ur fas med det mesta som rör sej utanför sin egen lilla värld. Ytterligare ett finger riktat mot de som de egentligen borde värna om, dvs. sina traditionella väljare. De som man hoppas ska överge sina gamla vanor vid valurnorna och använda sitt eget förnuft och logiskt tänkande som oftast vida överstiger det som deras valda representanter använder sej av.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Som jag har skrivit tidigare...kan inte denna fullständigt inkompetenta kvinna som hennes partivänner försökt att mygla in i både internationella och nationella organisationer... utan att någon vill ha med henne att göra..... kan hon inte som hennes partikamrat Göran Persson köpa ett litet hus långt upp i fjällvärden och sitta under någon krokig björk och lukta på fjällsipporna....och sedan tyst försvinna ut i historiens mörker!
    Vi har just avnjutit en halstrad lax med tillbehör tillsammans med ett gott Riesling vin tillsammans med goda vänner på vår segelbåt uppankrad i en vacker vik.
    Stefan H

    SvaraRadera
  3. De gamla borgerliga väljarna och Mona Sahlin. Det är absolut förakt. Nazismen och främlingsfientligheten , är det hoten vi har mot Sverige idag?
    Inte en negativ synpunkt på SVT - bara hyllningar och kyssta fötter.

    SvaraRadera