onsdag 9 juli 2014

Partiell synförmörkelse.

View image on Twitter

6 kommentarer:

  1. Enligt en kvinnlig reporter, eller nyhetsuppläsare, så är det så att Hamas raketer inte är så bra eller exakta. Så de räknas egentligen inte, de kan ses som pojkstreck, lite fyrverkerier, eller en fullt legitim protest. Men nu är det så att Israel tydligen har tröttnat, eller som jag läste någonstans att Hamas raketer hade uppdaterats något, så de nådde lite längre in i Israel.
    Detta oerhörda tilltag från Israels sida att försvara sej själv, skulle fördömas å det grövsta medans det hördes inte ett egentligt ont ord om Hamas i sammanhanget, massiva och långvariga raketanfall mot Israel. Och detta från den fria och obundna svenska televisionen och radion. Som, enligt deras uppdrag, aldrig skulle tänka sej att "frisera" nyheterna åt sina konsumenter och finansiärer.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Så enl Tage Danielssons geniala logik, har Hamas raketer egentligen aldrig hänt.

    SvaraRadera
  3. Än svårare är det för mina tyska sändare att reda ut begreppen utan att "skada" någon av sidorna...
    Judarna erhåller (utpressar) fortfarande årligen stora summor Euro, för WW 2`s grymheter mot deras förfäder.
    Å andra sidan,är ju Hamas islamterrorister liksom i Sverige,en del av deras skötebarn.Det är svårt med politik,när de alltid måste bete sig som en slalomåkare..
    Dessutom ges "Mutti" dagligen nya bekymmer kring sina bästa vänner USA.Dessa visar sig nu ha egna spioner inom tyska försvardepartementet,och inom superhemliga BND ! Själv hade jag då hellre åkt till Rio,och finalen på söndag.Under en förutsättning,att inte den tyske Bundespresidenten skulle ingå i mitt resesällskap.

    SvaraRadera
  4. Vi lär inte slippa Mutti på söndag. Det är som att hon tror det är hon själv som vunnit.

    SvaraRadera
  5. Måtte vi få se ett målhungrigt skarpt Tyskland. Sänk Messi med 10 - 0, tack!

    SvaraRadera
  6. Nu börjar det sippra ut lite mer kring spionaffärerna i Tyskland.
    Förre försvarsministern förklarade nu att de uppgifter som sålts till USA,var av mycket ringa betydelse.Påminnde lite om avlyssningen av NSU,i Muttis handys när han förklarade fallet.
    Om jag förstod honom riktigt,skall dessa två (varav en mycket hög militärchef) enbart ha avslöjat vad som åts till middag !Den andre,en 31-åring med liten insyn i BND,lär endast ha sålt stämplade brevmärken ! Nåja ingen större skada skedd,och det förklarar kanske varför endast( tills nu),en USA-medarbetare vid DIA utvisats från tyska riket.I övrigt lägges locket helt på !

    SvaraRadera